Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

biliyoz adm olamıcanda....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doctoray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ah Ah Erhanım Ah Kavatlık Kanına İşlemiş Ugur Tebrik Ederim Seni İyi Yakalamışsın Ama Şimdi İnkar Eder Ben Yapmadım Diye Tıpkı Yan Cardan Ban kÜFÜR Edip Ben Etmedim Dedigi Gibi:)

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

Senin Haklı olduğunu biliyoruz uğur merak etme Bunlar aklı sıra senin adını lekeleyecekleri sanıyorlarda senin öle bişey yapmayacağını biliyoruz.Sen Gelde şu süprizide yapalım görsünler nasıl adamla uğraşılır.HER ZAMAN YANINDAYIM MERAK ETME. Ha bide İnanmayanlar içinde uğur diğer ss leri koyda görsünler bi daha anlasınlar o zaman Öyle birşey yapmadığını.

Birdahadeneyi banlatan ben Birdahaaslayı banlatan ben Aura13ü banlatan ben = BEN KAYBETMEM YA SİZ ? ÇARLAR GİTTİ BULA BULA KENDİ ÇARINIZLAR BENİMİ KANDIRIOSUNUZ HER NEYSE : ULA UGUR BÖCEĞİ SÜNNET OLMUŞUN HAYIRLI OLSUN :)

BAK HALA AYNI ZİHNİYET YAŞ INI DEMK İSTEMIYORUM CUNKU GİTTİKCE ALCALIYOR ZEKA SEWİYEN TAM TAHMINDE BULUNAMIYORUM KENDİ CARLARIMIZLA YAZIYORMUSUZ EĞER KENDİNE GUWENIYORSAN GM ARKADASLARDA USENMEYIP OLAYLARLA İLGİLENİRSE O CARLARLA Squirenn Ip adreslerine baksınlar gercek ortaya cıkacaktr.

la olm neyin zihniyeti ha 1 lvlle ana bacı sövmüşün ha 100lvlee olm senn yaşın kaç ln anana 40 yaşında biri sövse yada 20 yaşında biri sövse fark ne anlayış kabiliyetine hayranım hadi buda SON POSTUM...

madem öle diyorsun 1 lwel arkasına saklanmada kendi carından de diyeceğini diyene bak hele bunları :m08::m08:
nese erhan her zamn dedğim gibi daha fazla konusarak sewiyemı dusurmek istemıyorum sen hayat bos salla cos tarzından uzaklasıp kendine bir tazr yaratmaya calıs hadi canım simdi kaybol konumdan :)

madem öle diyorsun 1 lwel arkasına saklanmada kendi carından de diyeceğini diyene bak hele bunları :m08::m08:
nese erhan her zamn dedğim gibi daha fazla konusarak sewiyemı dusurmek istemıyorum sen hayat bos salla cos tarzından uzaklasıp kendine bir tazr yaratmaya calıs hadi canım simdi kaybol konumdan :)
Noktayı koydun uğur şimdi erhanmısın nesın sende kaybol rezil oldun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri