HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkdaşlar gemim leonov
4 iris 4 flax (her gün flax kasarak 20mil kredi kasabiliyorum)
23 lf3 12 bo2 10 elit hız
şuan 60mil tp var alpha açık
200 sibelon görevini bitirdim
sizce irisleri fulleyip vegamı alayım , leonovda kalmaya devammı edeyim yoksa argemi yapayım
4 iris 4 flax (her gün flax kasarak 20mil kredi kasabiliyorum)
23 lf3 12 bo2 10 elit hız
şuan 60mil tp var alpha açık
200 sibelon görevini bitirdim
sizce irisleri fulleyip vegamı alayım , leonovda kalmaya devammı edeyim yoksa argemi yapayım
Bence iris fulle Onların Her birinie 2 şertane girio lf3 Onun için ayarla kaç lf3 e ihtiyacının olucanı
Ardından arge yap
Argeden sonra Gemi düşün Benim Tahminim Ayrıca Vega değilde hedefinin Goli olması Lazım
Ardından arge yap
Argeden sonra Gemi düşün Benim Tahminim Ayrıca Vega değilde hedefinin Goli olması Lazım

yorum için sağol , ben vega kasmayı daha çok seviyorum yaBence iris fulle Onların Her birinie 2 şertane girio lf3 Onun için ayarla kaç lf3 e ihtiyacının olucanı
Ardından arge yap
Argeden sonra Gemi düşün Benim Tahminim Ayrıca Vega değilde hedefinin Goli olması Lazım![]()

yorum için sağol , ben vega kasmayı daha çok seviyorum ya![]()
Bende Ama Lf4 yoksa vega çekilmez mesela 6 iris adam falan full lf3 8 iris full lf3 lü vegaya karşı çıkabilir
lazer ve kalkan da daha iyi
Bende Vega Seviyorum Ama Şimdilik Düşünmüyorum Sibo Görevi Aldım 31 lf3 10 bo2 12 m credi var tr2 50 olunca basçam.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)