- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dün gece 2 saatlerinde pm'den konuştuk, zaten swde kalmış 10 kişi kendiside köyde dolaştı gördü, ama reklamdan fırsat bulup sorularımı cevaplıyamadın bile, benim serzenişim şu arkadaş bu mars serverına oyun bilgisi yüksek moderatör gm gelsin, ne sorsak ben bilmem admin bilir ne sorsak admin bilir, ozaman senin oyun bilgin nedir, yoldan geçeni çevirelim ozaman buyur kardeşim sen gm ol, sana ne sorulsa admin bilir de, bunu yapmak mı zor olan ?, adamlar senin etrafında 40 soru soruyor, sen bi kız şamanın peşine takılmışın bi yaratığa dönüşüyorsun bi ona buna dönüşüyorsun, etrafında adamlar sana oyun ile bilgiler soruyor, sen hala oyunun geyiği peşindesin, madem gm olarak oyundasın, buyur kardeşim örümcek zindanı 2. kat, tam drop zamanıydı sürgün 1.2. kat 7x olanları çek, sonra gel köye playerler ile ilgilen, tek kişi demiyorum tüm herkes ile eşit şekilde ilgilen, 1000 kişilik userden kalmış 10 kişi kalanıda kaybedince ne yapcaksın çok merak ediyorum, hadi iyi forumlar:l04:
- Konular
- 2,510
- Reaksiyon Skoru
- 1,240
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 361
- MmoLira
- -285
- DevLira
- 0
Kardeşim görevimi ben düzeniyle birlikte yerine getiriyorum. Vazifem neyse onu yapıyorum. Bizede verilen kurallar var. Ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum. Şayet benim hakkımda şikayetiniz varsa admine özel mesaj atınız.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...