Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Almamanı öneririm serverini 2 saatte teslim edeceğiz diyorlar günler geçiyor teslim etmiyorlar her ay serverinizi kapatıyorlar mazeretleri portsnap sorun falan fistan geçen ay güvenerek faturamı ödeyip tatile çıktım oyunu kapatıp oyuncuları mağdur etmemek için 10000 kişilik kayıt mevcuttu neyse faturayı ödedim ticketimi attım faturam onaylandı 2 gün sonra serverim kapanmış haberim yok 1. ay olmaz ama sonraki aylarda hep kapatıyorlar. + fark ettiyseniz online destek sistemini hep değişiyor 14 günde bir , online destek sistemine bile para vermeye üşenen bir bilişimden ne beklenir...
Merhabalar ,
Bu resimde ,serverinizin nezaman sipariş edilip nezaman kapatildiği görülmektedir.
Bu resimde ise ödeme yaptıgınız faturalar bulunmaktadir. 3 ayınki ödenmiş ve 3 ay boyunca acık kalmıs ayrıca,makinanız 03.08.2012 tarihine kadar fazladan 3-4 gun bekletilmiştir, resimde görüldüğü gibi 03.08.2012 tarihindede ödeme yapmaya calısmıssınız. , daha sonra iptal etmişsiniz.
Son olarakta tiçket atmıssınız 3.ayınıza girerken 28.06.2012 tarihinde göndermişsiniz. fatura (SS) sinde görüldüğü gibi 29.06.2012 de ödemenizi yapmıssınız. ve devam etmiş.
Kendi hatanızı bizde bulmayın efendım,oyun sorumlulugu size ayittir. tatile gidiyorum diyorsunuz arkadasınıza veriyorsunuz serveri onun kapali tutması oyununuzu bizim sorunumuzmu ? sonucta makina ve siteniz acık ,görüyorumki ücretsiz verilen hosting ' ede wordpress kurmussunuz? herşey mantıklı.
Almamanı öneririm serverini 2 saatte teslim edeceğiz diyorlar günler geçiyor teslim etmiyorlar her ay serverinizi kapatıyorlar mazeretleri portsnap sorun falan fistan geçen ay güvenerek faturamı ödeyip tatile çıktım oyunu kapatıp oyuncuları mağdur etmemek için 10000 kişilik kayıt mevcuttu neyse faturayı ödedim ticketimi attım faturam onaylandı 2 gün sonra serverim kapanmış haberim yok 1. ay olmaz ama sonraki aylarda hep kapatıyorlar. + fark ettiyseniz online destek sistemini hep değişiyor 14 günde bir , online destek sistemine bile para vermeye üşenen bir bilişimden ne beklenir...
Serverını durduk yere kapatmazlar asla.
İmkanı yok, eğer varsa bi kanıt koy bizde bilelim. Hurafe olmasın.
bu hayatta görülmüş görüle bilecek 3 kağıt işlerini layıkıyla yapan tek firmadır over bilişim'e vericeginiz parayı dilenciye verip sevaba girin daha mantıklı iş yaparsınız dilenci hiç olmazsa bi söz verse bişey yapacam dese bunun gibi kıvırmaz bunun gibi yalan sölmez adamın 3 kelimesinden 2 si yalan dieride sallantı doğrumu değilmi şüphe ile bakılır benim diyeceğim bu bilişim de ne ararsanız var Sadece HİZMET Yok yalanla hizmet veren bilişim eken bilişim kandıran bilişim arıyorsanız buyrun Tek Fark Overdır
neyse bu bi tavsiyedir inanmayanlar buyrun bizim yaşadığımızı yaşayın bida bakalım tek bir bilişimle konuşuyormusunuz. .. Mithat Tarhan' dan Sizlere Abi Tavsiyesidr..
neyse bu bi tavsiyedir inanmayanlar buyrun bizim yaşadığımızı yaşayın bida bakalım tek bir bilişimle konuşuyormusunuz. .. Mithat Tarhan' dan Sizlere Abi Tavsiyesidr..http://atlantismetin2.net/ Buyrun Arkadaslar Durduk Yere Oyunumu Kapattılar Oyun Saldırı Aldı Puty Sıfre felan hersey gıttı
Gunde 100 Onlınem Oluyordu Hepsi Haram Oldu Milletten Yemedıgım Kufur Kalmadı Serverımın 20 gUN Kala Kapattılar Siteyi Kendılerı VERDI Aylıkda Odıcektım Onuda Kapattılar Hıcbırsey Demıyorum Isteyen Olursa Ticketide atarım goruntulerı
Gunde 100 Onlınem Oluyordu Hepsi Haram Oldu Milletten Yemedıgım Kufur Kalmadı Serverımın 20 gUN Kala Kapattılar Siteyi Kendılerı VERDI Aylıkda Odıcektım Onuda Kapattılar Hıcbırsey Demıyorum Isteyen Olursa Ticketide atarım goruntulerı