HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ArkadaŞ tÜm yorumlari sİl. Benİ dİnle !!!
Bak sana dost tavsİyesİ sakin ha para falan yatirma overbİlİŞİm e
dİkkat ettİysen en Çok Şİkayet konusu aÇilan bİlİŞİm de over bİlİŞİm
benİm kuzenİmİn burda oyunu var oyunu mahvettİler bak bÖyle bİr gÜnde bİle, bayramda bİle oyun kapali. Buraya 250 onlİne İle geldİ kuzenİm. Oyununu taŞidi. 10 gÜn oyunu kapali tuttular aÇmadilar
sonra bİ aÇtik baktik 50 kİŞİ kalmiŞ. Bİrlİkte reklamlar yaptik tekrar 250 onlİne oldu Şuan 1 kİŞİ bİle yok. Hatta server kapali gİrİŞler sÜreklİ kapaniyor
yanİ bİ an bİle bİlgİsayar baŞindan ayrlamazsin sÜreklİ hata verİyorlar
ve bu bİlİŞİm tİcket lara cevap vermez hatta sİlİyorlar. Gerekİrse kanitlarim. Ben dava aÇacaktim tİcket lari vİdyoya aldim ss lerİnİ aldim. Şİmdİ bazi tİcket lar yok sİlmİŞler
her sÖzlerİ yalan. Sİteyİ 10 gÜnde yaptilar
oyunda bİr sÜrÜ sorun var bana burdan msj yazip yarin sabaha kadar yapacaĞiz dedİler gÜnler geÇtİ hala yapmadilar. SÜreklİ İŞlerİnİzİ ertelİ,yorlar
İnsanlari cani ne kadar yandiysa facebook ta bİle overbİlİŞİm maĞdurlari dİye bİr sayfa aÇilmiŞ
ha bu kadar Şeye ramen yİne de ben burdan alacam dİyorsan paŞa gÖnlÜn bİlİr kardeŞİm
Bak sana dost tavsİyesİ sakin ha para falan yatirma overbİlİŞİm e
dİkkat ettİysen en Çok Şİkayet konusu aÇilan bİlİŞİm de over bİlİŞİm
benİm kuzenİmİn burda oyunu var oyunu mahvettİler bak bÖyle bİr gÜnde bİle, bayramda bİle oyun kapali. Buraya 250 onlİne İle geldİ kuzenİm. Oyununu taŞidi. 10 gÜn oyunu kapali tuttular aÇmadilar
sonra bİ aÇtik baktik 50 kİŞİ kalmiŞ. Bİrlİkte reklamlar yaptik tekrar 250 onlİne oldu Şuan 1 kİŞİ bİle yok. Hatta server kapali gİrİŞler sÜreklİ kapaniyor
yanİ bİ an bİle bİlgİsayar baŞindan ayrlamazsin sÜreklİ hata verİyorlar
ve bu bİlİŞİm tİcket lara cevap vermez hatta sİlİyorlar. Gerekİrse kanitlarim. Ben dava aÇacaktim tİcket lari vİdyoya aldim ss lerİnİ aldim. Şİmdİ bazi tİcket lar yok sİlmİŞler
her sÖzlerİ yalan. Sİteyİ 10 gÜnde yaptilar
oyunda bİr sÜrÜ sorun var bana burdan msj yazip yarin sabaha kadar yapacaĞiz dedİler gÜnler geÇtİ hala yapmadilar. SÜreklİ İŞlerİnİzİ ertelİ,yorlar
İnsanlari cani ne kadar yandiysa facebook ta bİle overbİlİŞİm maĞdurlari dİye bİr sayfa aÇilmiŞ
ha bu kadar Şeye ramen yİne de ben burdan alacam dİyorsan paŞa gÖnlÜn bİlİr kardeŞİm
Kesinlikle Ha 512 Mb 1 Gb Alırsan Vermezler Anca 2 GB Alıcan Ole İlgi Yok Bişi Yok www.trojmt2.overbilisim.net açtılar 7 gün sonra kapatılar güvenme onlara benden demesi