HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bütün arkadaşlara hayırlı, uğurlu olsun. @unthinkinq;
Fakat alım konusunda @peacemackers〤; adminimiz daha adil ve daha ciddiydi diye düşünüyorum. Sebebi aslında çok belli. 2 Hafta önce üye olanlar "Metin2 Private Server Kurulum" gibi büyük bir bölüme editör alınıyor. Ki bu bölümde 2 editör zaten var. Ardından ciddi bir atama bu. Sonuçta uzman üye seçilmiyor. Yönetime ilk adım. 12 Kişi gibi büyükçe bir rakam bana göre çok ilginç geldi. Hele ki daha eskiler, daha uğraşanların seçilmeyip, yenilerin büyük bölümlere atanması daha da ilginç.
Hayırlısı...
Eskikilerin yani bizim bi itirazimiz yok ama senin var
komikOlamadiksak olamadık vardir bi bildigi herhalde bunu yargılamak ne bana nede sana düşer bence
Eskikilerin yani bizim bi itirazimiz yok ama senin varkomik Olamadiksak olamadık vardir bi bildigi herhalde bunu yargılamak ne bana nede sana düşer bence
Emin ol senden daha eskiyim
Kim olduğumu bilmiyorsun. Kimsenin de bilmesine gerek yok. Ben birşey yargılamıyorum. Eskiyi biliyorum ki eleştiri ve görüşlerimi bildiriyorum. Yargılamak ve Eleştiri arasındaki fark'ı Türkçe sözlüklerden bulabilirsin.
Emin ol senden daha eskiyimKim olduğumu bilmiyorsun. Kimsenin de bilmesine gerek yok. Ben birşey yargılamıyorum. Eskiyi biliyorum ki eleştiri ve görüşlerimi bildiriyorum. Yargılamak ve Eleştiri arasındaki fark'ı Türkçe sözlüklerden bulabilirsin.
Benden daha eski olabilirsin ama Halen yönetimin kurallarının veya Kısaca adminlerin kurallarının senın açından bu yorumla teleffuz etmesi itiraza girer
Benden daha eski olabilirsin ama Halen yönetimin kurallarının veya Kısaca adminlerin kurallarının senın açından bu yorumla teleffuz etmesi itiraza girer
He yaw he ondan. İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)