emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Epilson Kapısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emr39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 829
epsilon zor ama bendeede öle car var v arge için para kasıyom seprom birikin alacam 11 ama 15yapcam seprom olunca para var işte irisleri fialn fullicem ykaında ama 2.zeta yada ilk epssilonu accam epsilon koalymı?

Y A P A M A Z S I N Nereden biliyorsun Diyeceksin Vega 13 Arge 6 iris Fulll Gemiyle Girdim 4 Wawe Den Sonra Can Gitmesin Diye Çıktım :D Bda Giricem Ama Güçlendirici Seprom Filan Deneme Bence

+600 GG Zeta Bastım 88 den 91 e Çıktı yani 3 parça geldi 600 GG de

Y A P A M A Z S I N Nereden biliyorsun Diyeceksin Vega 13 Arge 6 iris Fulll Gemiyle Girdim 4 Wawe Den Sonra Can Gitmesin Diye Çıktım :D Bda Giricem Ama Güçlendirici Seprom Filan Deneme Bence

+600 GG Zeta Bastım 88 den 91 e Çıktı yani 3 parça geldi 600 GG de

O senin sorunun o çarla yapamadıysan 1 iris vega çarla zeta yaptığımı hatırlıyorum .

O senin sorunun o çarla yapamadıysan 1 iris vega çarla zeta yaptığımı hatırlıyorum .

6 Flax Leo İle Zeta Yaptım ARtislik Yapma Bana

Arkadaşlar Genelde 100 GG de 1-2 tane çıkarırım 92/99 du 100lük bastım oldu sizce kardamıyım.D

birde imzamdaki çarla bitirebilirmiyim 5 iris 31 lf3 leo ama vega alcam 5 bo2 12 arge yapabilirmiyim sizce?

8 Parça Çıkardım Diye Seviniyorsun hehehehe :D

zetayı Ben Bu Gemiyle 1 saate Bitiriyorum Çok KOlay Bir Kapı Seprom Beslemesi Kullanmıyorum Boşuna x2 Roket x1 Mermi Kullanıyorum Melterlerde x2 ye Geçiyorum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri