epsilon zor ama bendeede öle car var v arge için para kasıyom seprom birikin alacam 11 ama 15yapcam seprom olunca para var işte irisleri fialn fullicem ykaında ama 2.zeta yada ilk epssilonu accam epsilon koalymı?
Y A P A M A Z S I N Nereden biliyorsun Diyeceksin Vega 13 Arge 6 iris Fulll Gemiyle Girdim 4 Wawe Den Sonra Can Gitmesin Diye Çıktım
Bda Giricem Ama Güçlendirici Seprom Filan Deneme Bence
+600 GG Zeta Bastım 88 den 91 e Çıktı yani 3 parça geldi 600 GG de
Bda Giricem Ama Güçlendirici Seprom Filan Deneme Bence+600 GG Zeta Bastım 88 den 91 e Çıktı yani 3 parça geldi 600 GG de
Y A P A M A Z S I N Nereden biliyorsun Diyeceksin Vega 13 Arge 6 iris Fulll Gemiyle Girdim 4 Wawe Den Sonra Can Gitmesin Diye ÇıktımBda Giricem Ama Güçlendirici Seprom Filan Deneme Bence
+600 GG Zeta Bastım 88 den 91 e Çıktı yani 3 parça geldi 600 GG de
O senin sorunun o çarla yapamadıysan 1 iris vega çarla zeta yaptığımı hatırlıyorum .
O senin sorunun o çarla yapamadıysan 1 iris vega çarla zeta yaptığımı hatırlıyorum .
6 Flax Leo İle Zeta Yaptım ARtislik Yapma Bana
Arkadaşlar Genelde 100 GG de 1-2 tane çıkarırım 92/99 du 100lük bastım oldu sizce kardamıyım.D
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.birde imzamdaki çarla bitirebilirmiyim 5 iris 31 lf3 leo ama vega alcam 5 bo2 12 arge yapabilirmiyim sizce?
8 Parça Çıkardım Diye Seviniyorsun hehehehe

zetayı Ben Bu Gemiyle 1 saate Bitiriyorum Çok KOlay Bir Kapı Seprom Beslemesi Kullanmıyorum Boşuna x2 Roket x1 Mermi Kullanıyorum Melterlerde x2 ye Geçiyorum
Son düzenleme: