Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadasdan zeka fıskırıo .s.s.s.s
calininca calim charindi soyuldu diye konular acmayin ozaman bosuna forum kirliligi
Sizi yöneticiye şikayet ediyorum konuyu kışkırtıyor diye bannıda yer oturursunuz.
haha yönticiler saTEN sölüyor kimseye chariniz sifresini vermeyin diye daha 3 günlük sün sana niye güvenelim koskoca 6700 mesaji olan adam kac kisinin charini soydu caldi o kadar insanin emegi bosa gitti yazik degilmi onlara böle konular aciyosunuz adamda böle konular var herhalde calan yok bende verim koysun diye düsünce geciyor adamda sonra ne oluyor pat gitti charSizi yöneticiye şikayet ediyorum konuyu kışkırtıyor diye bannıda yer oturursunuz.
haha yönticiler saTEN sölüyor kimseye chariniz sifresini vermeyin diye daha 3 günlük sün sana niye güvenelim koskoca 6700 mesaji olan adam kac kisinin charini soydu caldi o kadar insanin emegi bosa gitti yazik degilmi onlara böle konular aciyosunuz adamda böle konular var herhalde calan yok bende verim koysun diye düsünce geciyor adamda sonra ne oluyor pat gitti char
kardesım rahat bıraksana adamı. BIRDE BEN SEN DEGILIM SIMDIYE KADAR KIMSE CARIMI CALMADI CALAMAZDA BEN GUVENDIGIM KISILERE VERIRIM CARIMI ANCAK . BUNU KAFANA AL
Tamam anladımda ben çalmam diyorum anlamıyorsunuz herhalde 8 kişi niye versin ozaman?Konuyu kirletmeyin yeter artık ya.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)