mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

DarkOrbit Botting| SpeedOflight Güvencisiyle| SINIRSIZ!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedOfLight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 92
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Sizi yöneticiye şikayet ediyorum konuyu kışkırtıyor diye bannıda yer oturursunuz.
haha yönticiler saTEN sölüyor kimseye chariniz sifresini vermeyin diye daha 3 günlük sün sana niye güvenelim koskoca 6700 mesaji olan adam kac kisinin charini soydu caldi o kadar insanin emegi bosa gitti yazik degilmi onlara böle konular aciyosunuz adamda böle konular var herhalde calan yok bende verim koysun diye düsünce geciyor adamda sonra ne oluyor pat gitti char

haha yönticiler saTEN sölüyor kimseye chariniz sifresini vermeyin diye daha 3 günlük sün sana niye güvenelim koskoca 6700 mesaji olan adam kac kisinin charini soydu caldi o kadar insanin emegi bosa gitti yazik degilmi onlara böle konular aciyosunuz adamda böle konular var herhalde calan yok bende verim koysun diye düsünce geciyor adamda sonra ne oluyor pat gitti char

kardesım rahat bıraksana adamı. BIRDE BEN SEN DEGILIM SIMDIYE KADAR KIMSE CARIMI CALMADI CALAMAZDA BEN GUVENDIGIM KISILERE VERIRIM CARIMI ANCAK . BUNU KAFANA AL

Tamam anladımda ben çalmam diyorum anlamıyorsunuz herhalde 8 kişi niye versin ozaman?Konuyu kirletmeyin yeter artık ya.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri