Beyler CrossFire NA VİP Hack aldım ve Çok Güzel...
Hileyi kullanmayı bilmiyordum ama Bana öğreten birisi vardı ve ona çok teşekkür ediyorum bizim sitededir şuan...
Bana hile kullanımını öğrettiği ve yardımcı olduğu için Olcu123 Kardeşime çok teşekkür ediyorum...
Not:Bu Bir Teşekkür Konusudur !!!
Hileyi kullanmayı bilmiyordum ama Bana öğreten birisi vardı ve ona çok teşekkür ediyorum bizim sitededir şuan...
Bana hile kullanımını öğrettiği ve yardımcı olduğu için Olcu123 Kardeşime çok teşekkür ediyorum...
Not:Bu Bir Teşekkür Konusudur !!!
KorxSEyTaNTR KARDEŞ BEN TEŞEKKÜR EDERİM ADMİNLER SİZEDE TEŞEKKÜR EDERİM BAN ATTIĞINIZ İÇİ YORUMU EDİTLEDİM.
ADMİNLER VE NEAL SİZE SAYGIM SONSUZDUR YORUM EDİT+
ADMİNLER VE NEAL SİZE SAYGIM SONSUZDUR YORUM EDİT+
Son düzenleme:
ARKADAŞLAR V.I.P HACK VE SATIN ALMA SORUNLARI OLURSA BANA BAŞVURUN KISACA FACE ADRESİMİ VERİYİM:
HER TÜRLÜ V.I.P HACK İLE SORUNLARINIZ OLURSA SORUN MESELA V.I.P HACK ALDIM EVET MESAJI YOLLADIM CREDİTS GELMEDİ,CREDİTS ALDIM HİLEYİ AÇAMIYORUM,GÜVENİLİRMİ,NASIL SATIN ALIRIM,BAN VERİRMİ,DC VERİRMİ VB HER TÜRLÜ SORUNU YUKARIDA VERDİĞİM FACE ADRESİNDEN BULABİLİRSİNİZ BUYRUN TEKRARDAN KOYİYİM:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
HER TÜRLÜ V.I.P HACK İLE SORUNLARINIZ OLURSA SORUN MESELA V.I.P HACK ALDIM EVET MESAJI YOLLADIM CREDİTS GELMEDİ,CREDİTS ALDIM HİLEYİ AÇAMIYORUM,GÜVENİLİRMİ,NASIL SATIN ALIRIM,BAN VERİRMİ,DC VERİRMİ VB HER TÜRLÜ SORUNU YUKARIDA VERDİĞİM FACE ADRESİNDEN BULABİLİRSİNİZ BUYRUN TEKRARDAN KOYİYİM:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)