Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Güvenli botting hizmeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kankka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 754

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

sa arkadaşlar uzun zamandır forumda takılıyorum ve pbdo bot kullanıyorum elimde 12 adet pbdo bot forum üyeliği var bu da demektir 12 kişinin çarını bota koyabilirim
arkadşlar pbdo botta sadece benim bildiğim bir ayar ile bot 6 saniye engeli olmadan sanki safebotting işaretliymiş gibi hızlı topluyor bu da demek oluyor ki benim full hız vega pbdo bot ile saatte 7000 uri topluyor isteyen olursa 12 kişinin çarını bota koyabilirim süresi tatil bitene kadardır istediğiniz anda çıkarabilirsiniz hesabınızı tw dan görebilirsiniz
koydurmak isteyen bana ö.m ile şu bilgileri göndermelile
-ID
-ŞİFRE
-HANGİ HARİTADA KASSIN
-NPC Mİ KESSİN KUTUMU TOPLASIN YADA 2SİDE Mİ ?
-OTO KAMUFLE OLSUNMU

güven sorunu olursa ben burdayım !

unutmadan pbdo botun o bildiğim ayarını yakında paylaşıcam

mesaj sayına bak ve artık kimse charlarını vermez bune sizin hep bizim charlamızı istemeniz anlamadım hep charımızı istiyorsunuz gidin kendinizde öyle char yapın

mesaj sayıma göremi güveniyosun dostum az önce milletin hesabını çalan adamın birsürü mesajı vardı ama kendi ş*re*sizdi istesem şimdi bi konu açarım pbdo botun ayarını veririm o zaman gör sen bendeki rep sayısını

6 Saniye Kısıtlamasını Herkes Kaldıra Biliyor.

ama 6 saniyeyi kaldırınca dikkat et bot 1 kutuyu alıyor diğerlerini almıyor mesala diyelimki küçük bi bölgede 10 tane kutu var içinden birini alıyor diğerlerini hafızaya alıyor ama geri dönmüyor bende öyle değil gördüğünü süpürge gibi çekiyor ve x7de 10 saatte 63450 uri kastı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri