- Konular
- 675
- Reaksiyon Skoru
- 272
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın ve Sevgili TURKMMO ailesi. çar tanıtımı bölümüyle ilgileniyorum ve çar tanıtımlarından çok çar satış ve takas konusu olduğunu görüyorum. http://www.turkmmo.com/char-tanitimi/971585-char-tanitmadan-once.html lütfen bu konuyu okuyun ve öyle konu açın.
fakat Benim eklemek istediğim birkaç madde olduğu için bu konuyu açıyorum. uygunsuz görülürse zaten kilitlenir. öncelikle linkini verdiğim konu dışında benimde yazdığım maddelere dikkat edilmesini istiyorum.
- Kesinlikle çar tanıtımı bölümünde yaptığınız yorumlar sadece tanıtımdaki çarlarla veya kendi çarlarınızla alakalı olsun yani bu bölümü çarlarınız hakkında konuşmak için kullanın.
- Lütfen çarınızı tanıttığınız konuda sırf daha çok yorum almak için flood yapmayınız. bu konunuzu ve tanıtımınızı zedeleyici bir haraket olur. yorum azda olsa sizin için kardır diye düşünerek çar tanıtım konunuzu açmanız ve flood yapmamanız eminim böyle az konusu olan bir bölümde sizin için kazançlı olacaktır.
- http://www.turkmmo.com/char-tanitimi/971585-char-tanitmadan-once.html bu konuda çar alımı, satımı ve takas işlemleri yasaktır diyor. bu kesinlikle önemli bir madde fakat ben bu maddeyi biraz daha açmak istiyorum. sadece çar alım, satım, takas konuları değil aynı zamanda çar tanıtım başlığı altında çarı tanıtıp çar alım, satım, takası için yazı eklemeyin ve adres vermeyin.
- Metin2 dışında başka oyunların çarlarını tanıtmayın lütfen.
Char Tanıtım bölümü hakkında açıklamalar... (Sorular ve Cevaplarla)
Soru 1: Char tanıtım bölümü nedir ve ne işe yaramaktadır?
Cevap 1: öncelikle çar tanıtım bölümü metin2 çarlarımızın tanıtıldığı ve o çarlar hakkında bir nevi konuşma bölümüdür. bu bölüm çar tanıtmanıza ve çarlarla ilgili yorumlar alıp ona göre haraket etmenizi ve hatalarınızı görmeye yarayan bir bölümdür.
Not: bu Metin2 Teknik Yardım Bölümünde'de mümkündür fakat çar tanıtımı bölümünde üyelerden aldığınız olumlu veya olumsuz yorumlarda eminim yararlı olacaktır.
Soru 2: Char tanıtım bölümünden hangi şekillerde ve çarım hakkında nasıl yorumlar alabilirim?
Cevap 2: öncelikle çarınızla ilgili açtığınız konularda rica ederek üyelerin yorumlarını alabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla LaddRusso.
fakat Benim eklemek istediğim birkaç madde olduğu için bu konuyu açıyorum. uygunsuz görülürse zaten kilitlenir. öncelikle linkini verdiğim konu dışında benimde yazdığım maddelere dikkat edilmesini istiyorum.
- Kesinlikle çar tanıtımı bölümünde yaptığınız yorumlar sadece tanıtımdaki çarlarla veya kendi çarlarınızla alakalı olsun yani bu bölümü çarlarınız hakkında konuşmak için kullanın.
- Lütfen çarınızı tanıttığınız konuda sırf daha çok yorum almak için flood yapmayınız. bu konunuzu ve tanıtımınızı zedeleyici bir haraket olur. yorum azda olsa sizin için kardır diye düşünerek çar tanıtım konunuzu açmanız ve flood yapmamanız eminim böyle az konusu olan bir bölümde sizin için kazançlı olacaktır.
- http://www.turkmmo.com/char-tanitimi/971585-char-tanitmadan-once.html bu konuda çar alımı, satımı ve takas işlemleri yasaktır diyor. bu kesinlikle önemli bir madde fakat ben bu maddeyi biraz daha açmak istiyorum. sadece çar alım, satım, takas konuları değil aynı zamanda çar tanıtım başlığı altında çarı tanıtıp çar alım, satım, takası için yazı eklemeyin ve adres vermeyin.
- Metin2 dışında başka oyunların çarlarını tanıtmayın lütfen.
Char Tanıtım bölümü hakkında açıklamalar... (Sorular ve Cevaplarla)
Soru 1: Char tanıtım bölümü nedir ve ne işe yaramaktadır?
Cevap 1: öncelikle çar tanıtım bölümü metin2 çarlarımızın tanıtıldığı ve o çarlar hakkında bir nevi konuşma bölümüdür. bu bölüm çar tanıtmanıza ve çarlarla ilgili yorumlar alıp ona göre haraket etmenizi ve hatalarınızı görmeye yarayan bir bölümdür.
Not: bu Metin2 Teknik Yardım Bölümünde'de mümkündür fakat çar tanıtımı bölümünde üyelerden aldığınız olumlu veya olumsuz yorumlarda eminim yararlı olacaktır.
Soru 2: Char tanıtım bölümünden hangi şekillerde ve çarım hakkında nasıl yorumlar alabilirim?
Cevap 2: öncelikle çarınızla ilgili açtığınız konularda rica ederek üyelerin yorumlarını alabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla LaddRusso.
Son düzenleme:
- Konular
- 279
- Reaksiyon Skoru
- 622
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 14 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -224
- DevLira
- 0
Bilgilendirme için Teşekkür ederim , Bölüm için yararlı bir konu olmuş 

- Konular
- 675
- Reaksiyon Skoru
- 272
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Ben teşekkür ederim sana adamım yorumun için 

- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bilgilendirme için Teşekkür ederim , Bölüm için yararlı bir konu olmuş
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)