HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bence 2. hangara goli al sonra argeye ver droitler 10 sa fulll havoc sa argeye ver
24.Argeden sonrası bana göre zarar.
Tasarım almanızı tavsiye ederim.
Veya petiniz yoksa pet alıp ona 3.Seviye Kamikaze alıp kapı yaparken-düşman kesersen v.s çok yardımcı olur.
Edit: 250.000 Uridium yerine anahtar alıp LF4 veya Apis bonus günlerinde açarak daha güzel şeyler elde edebilirsiniz tasarım da çıkabilir.
102 tane kutu aldım önemli hiçbirşey çıkmadı
102 tane kutu aldım önemli hiçbirşey çıkmadı
Şansınız azmış...
Kimisi 10Tane Açar ilk açışında LF4 çıkar ben 300tane açarım hiç birşey çıkmaz

Ben şöyle bir Öneride bulunmak istiyorum ; Tasarımdan pek yarar sağlıyabileceğini düşünmüyorum
Tam tersine gemi Boyutu arttığı için , Ekranı kaplıyor ve kullanımıda zorlanıyor.
Öneri yapmam gerekirse : O Uridium ile Geliştirme yapıp , vuruş gücümü arttırırdım.Veya 2 kat LF4 Şansı zamanlarında , Kutu deneyebilirdim
Tam tersine gemi Boyutu arttığı için , Ekranı kaplıyor ve kullanımıda zorlanıyor.
Öneri yapmam gerekirse : O Uridium ile Geliştirme yapıp , vuruş gücümü arttırırdım.Veya 2 kat LF4 Şansı zamanlarında , Kutu deneyebilirdim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)