berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sağlam bir firma arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Realmetin2org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 189

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 oyununa yeni bir başlangıç için belirli yaptırımlar yaptık. altyapı kuruyoruz. Sağlam bir bilişim firması gerekli, Bize önerebileceğiniz bir firma var mı ?

İletişime geçmek isteyenler olur belki, eposta : Yasin.ffo@hotmail.com

İyi forumlar

Arkadaşım ben www.skynetbilisim.com dan aldım ama araştırıdm nedir neyin nesidir diye ilk ay 1 gb aldım denedım bunları sonra ki aylarda 2 gb aldım yavaş yavaşta yükselcek allahın izni ile :) .... vallahi hem mobil ödeme hemde nakit ben pişman degilim ama aradıgım sunucuyuda buldum siteme kadar ordan aldım ve ayrı ekten bayan ilgileniyor 4x4 her soruma cevap aldım ve bir kaç istekte bulundum istege görede server kurdular allah razı olsun ... Sonunda Huzura Kavuştum Malum çevre Tokatçi kaynıyor Ama ben Skynetbilişimden çok memnunum Allah razı olsun onlardan adam gibi bilişim

eger sunucu arıyorsan Şiddetle www.skynetbilisim.com tavsiye ediyorum pişman degilim tekrar bütün çalışanlara tşk ederim....

unutmadan Msn lerini verim :) : destek@skynetbilisim.com böyle hizmete böyle destek veririm SONUNA KADAR....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri