Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ya arkadaslar lÜtfen yardm ÇÖzene ++rep

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lexsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 594
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sv filesta sorun olduğunu sanmıyorum.mcnccnin svfilesinden sonra yaygın olan uzmanmt2 server files denedim.Bu server files pek ayrıntılı olmadığı için kullanıdm bunu.Çünkü bu tip sv fileslarda pek sourn çıkmaz.Ancak yin e tesekkürler denemeye değr.+repin verildi

Sv filesta sorun olduğunu sanmıyorum.mcnccnin svfilesinden sonra yaygın olan uzmanmt2 server files denedim.Bu server files pek ayrıntılı olmadığı için kullanıdm bunu.Çünkü bu tip sv fileslarda pek sourn çıkmaz.Ancak yin e tesekkürler denemeye değr.+repin verildi

Kardeşim başta +rep verdiğin için tesekkurler.
Kardeşim her serverfileste sorun,açık,hata vardır.
ben sana Leqendy sf öneririm.yada kralonly.

saol ikisinide denedim.Ama Benim beynimde sorun çıktı virtual svfiles yasda navicatte deil. Portmapları açmadığım için tüm karakterler siliniyormuş. Ama yinede Leqendynin svfilesiyla kurdum svmi saol.

Server filesinde sorun var galiba çünkü ben hiç bu hatayı almadım yeni güvenilir bi files al ve rami falan çok ver 1gb üstü mesela :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri