HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Yakın Zamanda Over Bilişimden Metin 2 Sunucu Almayı Pilanlıyorum Destekleri Nasıl Server Ne Kadar Sürede Teslim Ediliyo Bilgi Verirmisiniz Sizce Almalımıyım
?
?Almanı öneririm. Ama gerçek sabrın varsa. Bazıları 1 saat sabretmeden konu açıyor. Eğer ben bekleyemem diyorsan başka firma ara
Almanı öneririm. Ama gerçek sabrın varsa. Bazıları 1 saat sabretmeden konu açıyor. Eğer ben bekleyemem diyorsan başka firma ara
Evet Over Bilişimin Server Teslimatlarının Geç Yapıldığını Biliyorum Sabrederim Umarım Teşekkürler

OverBilşim Kalitesiyle Harika.Meşgul Olduklari İcin Cevap Biraz Geç Gelebılır ama Pvpleri Buna Degerr
Teşkler. OverBilişim... :ka19:
buyrun serverın kalıtesıne bakın gereksız konusmalara gerek olmadıgını goreceksınız vaybe adamlar yapmıs dedıttırmesse isdediginiz yerde isdediginiz konuyu acabılırsınız www.boreas-m2.com
Teşkler. OverBilişim... :ka19:
buyrun serverın kalıtesıne bakın gereksız konusmalara gerek olmadıgını goreceksınız vaybe adamlar yapmıs dedıttırmesse isdediginiz yerde isdediginiz konuyu acabılırsınız www.boreas-m2.com
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)