mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

CarizmaMetin2 Ekibini Arıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kazimsivas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 501

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

CarizmaMetin2 GM Alım Koşulları ;
Arkadaşlar Öncelikle Oyunumuza 5 adet RS Alınıcaktır. Nedir bu RS ? , Ne yapar bu RS ? , Yetkileri Nedir Bu RS'nin ?
Nedir bu RS ;
öncelikle arkadaşlar rs [ReklamSorumlusu] demek reklam sorumlusu ne yapar +20 +30 üye getirir benim serverime aradığım GM'de aynen böyle olmalı.
Ne yapar bu RS ;
arkadaşlar rs'lerimiz ellerinden geldiğince metin2 serverimizin reklamını yapar.
Yetkileri Nedir bu RS'nin ;
yetkileri full olur ama sadece yetkisi olur 127 levelden çok level veremez kendine ilerleyen zamanlar 99 da olabilir.

Size ulaşmak için nereleri kullanabiliriz ;

rybak_kazim@hotmail.com
bu adresler size beni otomatik olarak ulaştırır.

eğer siz ben RS olamam . GA , SGA , GM , SGM olurum diyosanız onlarda istediğim şeyleri yavaş yavaş anlatıyım.
GA ;
GA yani bilinen adıyla GameAdmin.
GA Ne Yapar ;
GA serverimizde Eventlerden ve Oyuncu İletişiminden Sorumlu Olan Yetklimizdir.
GA nın Yetkileri Nelerdir ;
GA larımızın yetkileri 127 level + 1 tane edit. ( edite Oyun Sahibi Karar verir , ayrıca 50 oranlıdır edit.)

SGA ;
SGA Nedir ;
SGA , GA larımızın Başı GA larımızı Yöneten Yönetici Grubudur.
SGA Neler Yapar , Yetkileri Nelerdir ? ;
SGA GA larımızı İdare Eder Onlarla İlgilenir Sorumluluk Ondadır.

GM Nedir ;
GM Yani sizin bildiğiniz ismiyle GameMaster olan bu rütbemizde GMlerimiz tamamiyle oyunu yönetir.
GM Ne Yapar Yetkileri Nelerdir ? ;
GM Eventlerin Hepsini Yapabilir ( Saati Geldiğinde ) , Oyuncuları BANlayıp BANını kaldırabilir. ( Oyun Sahibine Bildirerek ).

SGM Nedir ;
SGM Bütün GMlerimizin Başıdır Oyun Sahibinin Sağ Koludur Herşeyden O Sorumludur.
SGM Ne Yapar , Yetkileri Nelerdir ;
SGM Oyuncu Banlar , Oyuncu DC ler ( kişisel bişey olmaksızın. ) , item editler (2 adet ) , oyuncularla iletişimi iyi olması gerekir.

Peki Bu Kadar Şey Söyledik Alma Sebeplerimiz Gereksinimleriniz Neler Olucak ? ;​
GA ;
Profesyonel Photoshop Kullanımı
Profesyonel Oyun Sahibi Disiplin
+20 User (bu en önemlisi)
SGA ;
Profesyonel Photoshop , Photoscape , Dreamwer Kullanımı
+30 User
RS ;
RS belki diğer serverlerde görmemişsinizdir ama
Reklam Sorumlusu Demektir Buda Ne Demek Oluyo ;
+50 üye RS bizim en sağlam rütbemizdir bu rütbeye girenleri hiçbirşekilde rütbesinden azad etmiyoruz ayırmıyoruz.
GM ;
Profesyonel tüm programlara hakim olma
( Photoshop , Dreamwear , Puty , Navicat , Portmap , MapPlayer , Atakserver , Photoscape ws )
Facebook Sayfasına Profesyonel Hakimiyet
Olduğunca Adeletli Ve Disiplinli Bi Şekilde Oyuncuları Ayırt Etmeden Onlarla İlgilenen BAN atma yetkisi olmayan GM iseniz ;

bu adreslerden bizlere ulaşabilirsiniz.

Diğer Rütbelerimizin Özelliği Sonradan Eklenicektir. İYİ OYUNLAR.

Son düzenleme:
GA; nın Görevleri +20 User O Dediğin GİBİ 'RS' nin Görevi Deilmi. Bence GA zor bulursun kardeşim onu kaldır derim sana.

BEN MESELA GA , SGM , VEYA GM OLMAK İSTERDİM... FAKAT BU DEDİĞİN +20 +30 Vs. User ÇEKME işi Bozuyor. Onlar GA LARIN GÖREVİ DEİLKİ DEDİĞİN GİBİ REKLAMCILARIN GÖREVİ. @kazimsivas

Kardeşim Zaten o kalkarsa 2 TANE Kalacak önüne gelen herkez Ga Olcak
GA ;
Profesyonel Photoshop Kullanımı
Profesyonel Oyun Sahibi Disiplin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri