TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Bottingci Babalar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan escaperci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaslar konuyla ilgili yorumlarınızı yazın ozel konusmalarınızı degil
Sorun degil serverquery ama esrarperci degil escaperci :)
Nickim cok sorun oldu soyle acıklayayım
Escaper ingilizcede kacıcı kacmak demek bende onu turkceyle karıstırıp escaperci yani kacıcıcı oluyu ama neyse :D
Ayrıca bilişimden bahsedenler konuyla ilgili yardımcı olacaksanız yazın konuya yeşillik olmanıza gerek yok :D

Gereken cevabı verdim ben sana

konu kilit o zaman

Hayır ben gerekli cevabı daha almadım. Onur'un(Onur yanlıs anlama ama) teklifi yeterli degil belki baska birine verebilirim carı. Nedir bu konu kilit derdiniz ?
Kesin o kufur yuzunden banlananlardan birisin üyelik tarihinde tutuyo zaten neyse işine baksen konuma yorum yapmana gerek yok ben kapatılması gerektıgı zaman kendım bıldırırım allah razı olsun sana ihtiyacım yok :)

Son düzenleme:
Hayır ben gerekli cevabı daha almadım. Onur'un(Onur yanlıs anlama ama) teklifi yeterli degil belki baska birine verebilirim carı. Nedir bu konu kilit derdiniz ?
Kesin o kufur yuzunden banlananlardan birisin üyelik tarihinde tutuyo zaten neyse işine baksen konuma yorum yapmana gerek yok ben kapatılması gerektıgı zaman kendım bıldırırım allah razı olsun sana ihtiyacım yok :)

Kardeşim ver diye can atmıyorum zaten sadece yardımda bulunmak istedim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri