TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Bottingci Babalar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan escaperci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ibot almaya karar verdim ama işte oldugum için ve evde bilgisayar bos durmadıgı için bota koyamıyorum.
Güvenilir ve tavsiye ettiginiz bir bottingci varsa lutfen benımle iletişime gecsin
İstegim carın 7/24 botta olması
1 ay boyunca full botta olacak ve ibotun suresi bittikten sonra arkadaşın bir kac gun gemiyle baskın yapmasına izin vericem :)
Calınma durumu olursa eger bilişime suclarına da gidicegimi şimdiden belirteyim

Bi sorum olucak eger kbotu mobil odemeyle alabiliyorsak kbot almak istiyorum Kbotta boyle bi şansım var

Forumda güvenilir olarak bildigim bi serverquery var. :o
Eger oda evet derse onun gemimi bota koymasını cok isterim :) Ama olmazsa da saglık olsun :)

Son düzenleme:
Kbotta mobil ödeme yapamıyorsun malesef. Ama ibotu sakın mobil ödemeyle alma acaip kazık oluyor kardeşim. Mobil ödeme yapacağın paraya kbot alman daha mantıklı olur bence. Hem kbot alırsan ben koyabilirim charını bota çünkü 4 tane boxy çalışıyor sadece kbotta yer var :D

Kbotta mobil ödeme yapamıyorsun malesef. Ama ibotu sakın mobil ödemeyle alma acaip kazık oluyor kardeşim. Mobil ödeme yapacağın paraya kbot alman daha mantıklı olur bence. Hem kbot alırsan ben koyabilirim charını bota çünkü 4 tane boxy çalışıyor sadece kbotta yer var :D

Onur kardeşim beni gemiyi kbota atarmısın ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri