cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Evet Arkdaşlar Bi Sona Daha Ulaştık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bechem007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Pvp server'den söz edıyorsunuz, siz pvpleri takıyor musunuz? Pvpler oyun mu ? :D Oyunu bilmıyen herifler 3.5 liraya sunucu alıyor, aynı sekilde işi bilmıyen ''Kasa Sahipleri'' :D sunucu satıyor, ertesi gün kapanıyor farkli nedenlerden dolayi, ben şahsen yıllarımı verdım TR'ye, Alesta, Odin, Ötüken, Jade, Halikarnas gibi serverlerde yıllarca oynadım, pvp serverler sadece eğlence merkesi, sizlerde böyle görün, pvplere emek harcamayın, Türkıye'de ne yazık ki bu işlerden anlıyan Prolar yok, İpini koparan bilisim aciyor, pvp sunuculari sadece bir eğlence merkesi olarak görün, haftalarınızı, hatta günlerinizi harcamayın. Sonuç olarak kapanıyor. Hiç bir private server kalıcılık sağlıyamaz. Turkıye'ki hiç bir server kalıcılık sağlıyamaz. Benim düşüncelerime karsı cıkacak insan cok olucak fakat o kisiler kendılerini avutuyor. Oynuyacaksanız TR oynayın, Paranız varsa TR Oynayın, yoksa Metin2'yi oynamayın, ben üzerimden bu yükü atayı aylar oldu. Artik sadece eğlence için oynuyorum, hiçbir sekılde bağımlı değilim. Bu oyunda mantıksal ve sistemsel olarak inanılmaz seikde hatalar var. Sizde kurtulun artik. Saatlerinizi güzelim gençliğinizi heba etmeyın , benden size sadece bir dost tavsiyesi. İster oynarsınız ister oynamassınız banane. Sonuc olarak kendı hayatınız. Biz de bu yollardan gectık, biz de hatalar yaptık ama yaptıgımız hataları telafı etmeye calıstık. Arkadaşlar konuyu saptırdığım ıcın özür diliyorum fakat bunları söylemeden edemedim ne yazık kı . Bir '' Oyun'' un amaci nedir?
- Eğlenmek,
- Boş vakitlerini doldurmak,
- Arkadaş ortamı edinmek vb vb ...
Hiç bir sekılde ben buraya paramı veremem kusura bakmayın, o para harcıyan arkadasları da ben anlamıyorum , anlıyamıyacam da, ee eğlenmek ıcın para ödüceksem oynamam ben Metin2'yi :D Yalansa söyleyın arkadaslar? TR Serverlerinde Ep almadan güçlü olabiliyor musun? Eğlenebiliyor musun?
Pvp serverlar ise dediğim gibi işi bilmıyen acami elemanlar cok ortalıkta. Onlar sunucu kuruyorlar ve 2 gun sonra neticesi ortada, oralarda da doğal olarak oynamak ıstemıyorum ve 6 yıllık Metin2 macerama son verıyorum. Ara sıra işten geldıgım zaman eğlenmek amaclı girip takılıyorum yarım saat hepsi bu kadar.
Siz de vazgecın. Benden size sadece bir Dost tavsiyesi. Nedenlerini yukarida belırttım. Boş zaman Kaybı. Zaman geriye gelmıyecek....
Saygılar... Herkese hayırlı Ramazan'lar, iyi geceler diliyorum. Sağlıcakla Kalın...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri