kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evet Arkdaşlar Bi Sona Daha Ulaştık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bechem007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

bechem007

Level 3
TM Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 27 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben BirDahaAsla/Aura13 Beni Bilen Bidi Seven Svdi Sevmeyen Yol Aldı Yol Verdik Şimdi Arkdaşlar Size Oyunun Bütün Acıklarını Sölyeyeim Sizde Bilin

1.Efsunda Şansınız Varsa Atmaktan Üşenmeyin Mutlaka İstediigniz Efsun Gelecektir Eger Efsun Attıgınız Bi İteme Hangi Efsun Daha Çok Geliyosa Muhakkat O efsun Gelecektir

2.61 Lw Bi Carla Katta Full Savunmalı Hpli İtmelerle Bide Satıcıda Satılan Exp Koruma Yüzügüyle Derece Kasabilirsniz İnanın 2 günde 25t Para Yaparsınız

3.Kulede Metin Katında 2kişi Olursanız Ve O MEtni 3 Saat Boyunda Durrsanız En Az 180 Sandık Toplar En az 60 İntikam Yaparsınız

4.Gelelim Kasılma Yerlerine 95 e Kadar Kızl Ormanda 95 Den 98 E Kadar Sürgünde 600 900 de Golemlerde 98 den Sonra Sürgün 2.katında 603 1300 De 103 E 103 Den Sonra Kristal Odada Kasılabilrisiniz

5.Oyunda Kesilmek Zorunuza Gitmesin Oyun Bu Kesilirsinzide Kesersinzide

6.Herkese Deger Vermeyin Oyunu Tek Başınıza Oynayın

7.Gelelim Benim Bırakma Sebebime Ben Kimsenin Köpegine Bile Kış Demedim Kimseye Kötülük Etmedim Kime İtem Yaptıysam Kime Tüyo Verdiysem Onlar Hep Srıtımdan Vurdular 1lw Carlardan Küfür Ettiler İftira Attılar İsim Vermicem O Veya Bu Herkes Biliyo Ne yAptıgını Bende Kime N Yaptıgımı Ama Al lah Şahidimdir Kimseye 1lw Cardan Küfür Etmedim Kimseye İftira Atmadım

Hep Loncadkailere Destek Olmaya Çalıştım Arkdaşlarım Benden Saglam Olsun Dedim Ben Sorun Degilim Gene Yaparım Dedim Bunalrı Çkemediler Ve Oyunu Bırakmama NeDEN oLDULAR Olsun Suç Onlarda Degil Ailelerinde Terbiye Verememişler Bi İnsan 7 sinde Neyse 70 İndede Odur Degişen Bişi Olmaz

BirDahaAsla/Aura13

Herkes Haklını Helal Etsin Varsa Hakkım Helal Olsun...

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

hayatında başarılar :)

Eyw Tşk

Gittim Ama Gene Bırakmıyolar Ulan Veletler Siz Adam Olmazsınız Düşün Yakalamd...

İYİ KÖTÜ GÜNLER GEÇIRSENDE DOSTLARINI UNUTMA BIZ HEP YANINDAYDIK YANINDA OLMAYA DEVAM EDICEZ YENI BI PVP YENI DOSTLUKLAR BIZI BEKLIYOR :) ANCA BERABER KANCA BERABER :) O SERVERDE 2 GUN SONRA KIMSE KALMICAK :d BIZ ONDEN GIDELIM :))

Hayatta başarılar.:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri