noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Nolur yardım edin!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeahreiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 891

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar internettede aradım ama bulamadım.Crossfire'a giriyorum.Starta basıyorum hgw watcher x falan yükleniyor sonra tam ekran crossfire çıkıyor ama loading please waitten sonra.üye ismi ve şifre yazma bölümü açılmadan kendi kendine kapatıyor.crossfire'n her şeyini sildim program filestan da sildim bir daha yükledim yine aynı sorun gerekirse bilgisayarbilgilerimide veririm bu da nerde kapandığını gösteren resim.
b7503.png
,
b7529.png
.
b754g.png
.
b7555.jpg

arkdaşlar işte son resimde olduğu gibi loading please wait çıkıyor ama ondan sonra kendini kapatıyor crossfire nolur yardım edin

1 yıl kadar öncede aynı şekilde kapanıyordu , şimdide aynı şekilde kapanıyor galiba herhangi bir şeyi bilgisayarım desteklemiyor

ccleaner indir Çerezleri temizle Denetim Masasından Lazım Olmuyan Programları Kaldir Z8gamesi Denetim Masasindan Kaldir C:/ProgramFiles/z8games Sil Pc Reset At Tekrar Yükle Düzelecekdir :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri