DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fortnite Yardımm Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ghostkiller79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 507

ghostkiller79

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Oyunu yeni indirdim girdim girerken bi hata crash falan olmadı ama yükleniyor yazısından sonra günün mesajı bölümü var alt tarafta esc ile kapat var esc ye basıyorum veya o ikona tıklıyorum tepki vermiyor acaba kendi kendine geçer mi diye bekledim 30 dk ya yakın yine bi değişiklik yok internette aradım ama sorunuma bi çözüm bulamadım lütfen yardım edin iki kere indirdim oyunu verify yaptım ama sonuç hala aynı windows 10 64 bit kullanıyorum 4 gb ram 2 gb ekran kardı amd radeon r5 m 230 i5 işlemcim var. Sistemden olabileceğini pek sanmıyorum. Lütfen yardım edin hiç bi yerde bulamadım çözümü :(

Oyunun kendisinden kaynaklı bir sorun olabilir ilk defa bu sorunu duydum, ama aynı şekilde ben girerken kapatabiliyorum.
İstiyorsan epic gamesin forumunada bir konu aç ingilizce olarak belki yardımcı olabilirler

Oyunun kendisinden kaynaklı bir sorun olabilir ilk defa bu sorunu duydum, ama aynı şekilde ben girerken kapatabiliyorum.
İstiyorsan epic gamesin forumunada bir konu aç ingilizce olarak belki yardımcı olabilirler
Tamam oraya da yazayım İnşallah olur yine de teşekkür ederim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri