Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ProfessionaL GM Arayanalar Buraya!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forcerecon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tanım:
Merhaba arkadaşlar.Ben Emre.24 Yaşındayım,Bekarım(yani bu işlere ayıracak vaktim çok
:D ),Çoğu zaman ciddiyimdir.Konuşmayı fazla sevmem.Bir serverdeki işimi en iyi şekilde yapar bırakırım.Bir çok serverde görev almışlığım vardır.Aşağıdada göreceksiniz..
Özelliklerim:

-Bir servere ücretli hosting sağlayabilirim.(Kendi reseller hesabım var.)
-Php'den,panellerden,forumlardan(mybb,vbulletin)...vb iyi anlarım.
-Navicat,putty,atakserver,filezilla..vb gibi programları oldukça iyi kullanırım.
-Serverdeki oyun düzenini,adaleti ve saygıyı en üst seviyede tutarım.(benim için en büyük öncelikdir.)
-Serverdeki item ayarlarını,npc ayarlarını,başlangıç leveli gibi birçok oyun içi sorunları düzeltebilirim.
-7/6 oyunda online olabilirim.
-Site tasarımı ve kodlamalarını yapabilirim.
-Konuşmayı fazla sevmem.Ukalalık istemem.İşimi yapar,görevimi bitirir çeker giderim.
-Açık sözlüyümdür.Yalanı ve saygısızlığı sevmem!
-GizemliMt2,FeneriumMt2,EfeMt2..vb gibi birçok oyunda site(forum,destek) adminliği ve oyun içinde [TL],[GA],[GM],[SGM] görevleri aldım.
-İnternet siteleri konusunda gerçekten iyiyim.(Wapsistemi.com,GizemliMt2.Com,MobilCafe.in..vb)
-Pack,otopack..vb gibi güvenlik ve normal packler yapabilirim.

• Adınız : Emre
• Soyadınız : Can
• Yaşınız : 24
• Yaşadığınız Yer : İstanbul
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
[TL],[GA],[GM],[SGM]
• Günlük Online Süreniz : 4-10
• Özellikleriniz Yukarıda belirtilmiştir.:
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
emre-can_190507@hotmail.com
• Diğer / Ek : Yok
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
GizemliMt2,FeneriumMt2,EfeMt2..vb

Bana emre-can_190507@hotmail.com msn adresimden ulaşabilirsiniz.
Ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın!Serverime user getir seni gm yapim...vb gibi şartlarla yanıma gelmeyin sert tepki gösteririm!

*Yukarıdaki yazılanların hepsi tamamen gerçektir ve yazılan marka ve site adresleri tamamen referans amaçlı yazılmış olup asla reklam amaçlı değildir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri