HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tanım:
Merhaba arkadaşlar.Ben Emre.24 Yaşındayım,Bekarım(yani bu işlere ayıracak vaktim çok
),Çoğu zaman ciddiyimdir.Konuşmayı fazla sevmem.Bir serverdeki işimi en iyi şekilde yapar bırakırım.Bir çok serverde görev almışlığım vardır.Aşağıdada göreceksiniz..
Özelliklerim:
-Bir servere ücretli hosting sağlayabilirim.(Kendi reseller hesabım var.)
-Php'den,panellerden,forumlardan(mybb,vbulletin)...vb iyi anlarım.
-Navicat,putty,atakserver,filezilla..vb gibi programları oldukça iyi kullanırım.
-Serverdeki oyun düzenini,adaleti ve saygıyı en üst seviyede tutarım.(benim için en büyük öncelikdir.)
-Serverdeki item ayarlarını,npc ayarlarını,başlangıç leveli gibi birçok oyun içi sorunları düzeltebilirim.
-7/6 oyunda online olabilirim.
-Site tasarımı ve kodlamalarını yapabilirim.
-Konuşmayı fazla sevmem.Ukalalık istemem.İşimi yapar,görevimi bitirir çeker giderim.
-Açık sözlüyümdür.Yalanı ve saygısızlığı sevmem!
-GizemliMt2,FeneriumMt2,EfeMt2..vb gibi birçok oyunda site(forum,destek) adminliği ve oyun içinde [TL],[GA],[GM],[SGM] görevleri aldım.
-İnternet siteleri konusunda gerçekten iyiyim.(Wapsistemi.com,GizemliMt2.Com,MobilCafe.in..vb)
-Pack,otopack..vb gibi güvenlik ve normal packler yapabilirim.
Adınız : Emre
Soyadınız : Can
Yaşınız : 24
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : [TL],[GA],[GM],[SGM]
Günlük Online Süreniz : 4-10
Özellikleriniz Yukarıda belirtilmiştir.:
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : emre-can_190507@hotmail.com
Diğer / Ek : Yok
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: GizemliMt2,FeneriumMt2,EfeMt2..vb
Bana emre-can_190507@hotmail.com msn adresimden ulaşabilirsiniz.
Ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın!Serverime user getir seni gm yapim...vb gibi şartlarla yanıma gelmeyin sert tepki gösteririm!
*Yukarıdaki yazılanların hepsi tamamen gerçektir ve yazılan marka ve site adresleri tamamen referans amaçlı yazılmış olup asla reklam amaçlı değildir.
Merhaba arkadaşlar.Ben Emre.24 Yaşındayım,Bekarım(yani bu işlere ayıracak vaktim çok
),Çoğu zaman ciddiyimdir.Konuşmayı fazla sevmem.Bir serverdeki işimi en iyi şekilde yapar bırakırım.Bir çok serverde görev almışlığım vardır.Aşağıdada göreceksiniz..Özelliklerim:
-Bir servere ücretli hosting sağlayabilirim.(Kendi reseller hesabım var.)
-Php'den,panellerden,forumlardan(mybb,vbulletin)...vb iyi anlarım.
-Navicat,putty,atakserver,filezilla..vb gibi programları oldukça iyi kullanırım.
-Serverdeki oyun düzenini,adaleti ve saygıyı en üst seviyede tutarım.(benim için en büyük öncelikdir.)
-Serverdeki item ayarlarını,npc ayarlarını,başlangıç leveli gibi birçok oyun içi sorunları düzeltebilirim.
-7/6 oyunda online olabilirim.
-Site tasarımı ve kodlamalarını yapabilirim.
-Konuşmayı fazla sevmem.Ukalalık istemem.İşimi yapar,görevimi bitirir çeker giderim.
-Açık sözlüyümdür.Yalanı ve saygısızlığı sevmem!
-GizemliMt2,FeneriumMt2,EfeMt2..vb gibi birçok oyunda site(forum,destek) adminliği ve oyun içinde [TL],[GA],[GM],[SGM] görevleri aldım.
-İnternet siteleri konusunda gerçekten iyiyim.(Wapsistemi.com,GizemliMt2.Com,MobilCafe.in..vb)
-Pack,otopack..vb gibi güvenlik ve normal packler yapabilirim.
Adınız : Emre
Soyadınız : Can
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : [TL],[GA],[GM],[SGM]
Özellikleriniz Yukarıda belirtilmiştir.:
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : emre-can_190507@hotmail.com
Diğer / Ek : Yok
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: GizemliMt2,FeneriumMt2,EfeMt2..vb
Bana emre-can_190507@hotmail.com msn adresimden ulaşabilirsiniz.
Ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın!Serverime user getir seni gm yapim...vb gibi şartlarla yanıma gelmeyin sert tepki gösteririm!
*Yukarıdaki yazılanların hepsi tamamen gerçektir ve yazılan marka ve site adresleri tamamen referans amaçlı yazılmış olup asla reklam amaçlı değildir.
Son düzenleme:
ya senin işin bu yada hayatın başlamadan bitmiş.
ya senin işin bu yada hayatın başlamadan bitmiş.
İşim webmaster.Site yaparım,script yazarım,hosting satarım,mobil sitelerimden para kazanırım ..vb.Benim işim sanaldan para kazanmaktır.Metin2 sadece eğlence amaçlıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)