BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Neden sİldİnİz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hadigidiom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 338
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hadigidiom

Level 4
TM Üye
Konular
118
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

EVET KONU SILINDI YONETICIIDEN GLEENE KADAR ACICAM

Ya bu yazıyı yazarken tum gerceklerı dıyecem
oyunda bir bug sorunu var.bunun çözümünü siz abartıyorsunuz anlamıyorum koyun sıteye bır bugdan kurtar yazısı tıklayınca dırek mavi 1.köye yollasın cokmu zor bu seyı yapmak.site 2 aydır pasif şifremi unuttum-sıralama-login pasif devrede turkmmo ye 2dakida bır bakım var ama !.

gelelim oyun sorunlarına adam kufur edıyor. ss alıyoruz yıne kufur yıyoruz. oyuna gm girdi Final neyse gırdı geldi depocuya mıllet slm yazıyor bır slm yazmadı anladık ciddi iş yapıyorsunuzda bizide resmen boşluyorsunuz.açılınca dendi mars editsiz basladık oynadık neyse sonra editsiz denilerek 90 itemleri geldi.gelde yen oyunda g.b cilerde celik ile 1000 def oluyordu bırde geldı kralıyet 1550 defans buyurun yatırın bırde savunma taşı 1650 oldu.Ticaret desen batmıs durumda git sen kes kayayı mıllet alsın parayı bu ıtemler yere dusmeden dusenın dırek envanterıne gelsın.bu seyı yapmak cokmu zor neyse gectım bunları kızıla gıt para kascaz adam x7 ile dagıtıyo ortalıgı sımdı gelıceksın senı dagıtıyıo sen ezksn dceksn adam atın ustunde olsa +6 parti +hava g 1,5k rahat vurur 12k canın olsa x7 sanıyede 7 kere vuruyor 7x1,5=10,5 7sanıyede 10,k e zaten seri vuruyor sen yerdesin.olay bu kadar x7 hilesini nasıl engellersınız oyuna onceden torrnetsız gırıs yapılmıyordu.giriste PC PACKLARI KONTROL ETSIN.BUNU GECTIM BOYLE ENGELLENMEDİ O ZAMAN OYUNDA GM LER DOLASSIN HATTA BİR SW DE BAZI HARITALARDA KAMERA VARDI SITEDEN HARITALARI IZLIYORDUK.BOYLE GELSE GM LER 2DK KIZILI IZLESE OLAY COZULDU.NEYSE SIMDI TICKET NUMARASINI BULAMIYORUM BANA SİTEDE HİCBİR SORUN YOKTUR DENILDI BENDE BU ALLAH YAPIMI DEGIL DEDIM SORUNLU DEDIM OLAY CIKARTTINIZ TICKET KAPANDI BUYURUN SITE 3 AYDIR KAPALI BU YAZIYI KIMSE OKUMUYCAK AMA NE YAPALIM DOĞRU SOYLEYENI 9KOYDEN KOVARLAR.BU HIRSIZLIK OLAYINA NE DEMELİ OYUNA 250 VE 500MLİK BARLAR GELMELİ CEYREK MMOMT2 ALTINI YARIM MMOMT2 ALTINI OLARAK ADAM DIYOR BARON 1T250M SİMDİ DİYALOGA BAKALIM
SATICI:İLK 1T VER SONRA BARONU VERIM 250MYİ VER
ALICI:TAMAM
SATICI 1TYİ ALIR(BAĞLI DEĞİL)
ALICI:İSYAN ICINDE KUFUR EDER VE BAN YER
TABİ GUVENDIGINI ICIN SS DE ALMAZ ALSA BILE KANDIRMACA DIYE BANLAMAZLAR

OYUNDA BI KÜRT TÜRK KAVGASI OLDU ADAM TURKLERE OYLE BIR SOVUYORKI SONRA ADAM HALA OYUNDU BIZ KARSILIK VERDIK BAN YEDIK OLAY BU

SİTEYİ DUZELTMIYORSUNUZ BI DUZELTME YOK.OLSUN NE DIYELIM HAKKIMIZ YENIYOR.BOYLECE NE OLUR SITE DUZELMEZ ADAM SIFRESINI UNUTUR KÜFREDER BIRAKIR OYUNU.ADAMIN PC SİNDE KEYLOGGER VAR SIFRE MAIL DEGISCEK SITE YOK CAR SOYULDU OYUN BIRAKILIR.
BU İNTERNET AGINDA OYUNDA KAYITLI HESAP Şuanda Sistemde 323550 Kayıtlı Hesap Bulunuyor. mars serverınde zaten bunun ceyregı oyunu oynuyor.2500 kişi oynasa gunde 500 kişi calınsa yada bıraksa mars bombos.intikamlar 20m oldu daha alınmıyorlar.ee nerden gelcek degırmenınn suyu ? siteye ıdarelık 1 script kursalar olay cozulecek.şimdilik bu kadar

Evet haklısın. Yaklaşık 2 aydır bu şifre isteme bölümü düzeltilemedi. Bir çok arkadaşım yetkililerin ilgilenmediğinden yakınıyor. Örnek olarak bir arkadaşım sırf "bebe" lafı ettiği için ban yedi herneyse bunu geçtim. 3 günlük banının süresi doldu bildiğim kadarıylada hala açılmadı hesabı. Yoğunuz diyorsunuz tamam anlıyorum herkesin bir özel yaşantısı felan var her iki işede yetişemiyor olabilirsiz. Ama oyuncularınız çok şikayetçi bu ilgisizlikten. 6 - 7 ay önce hakikaten oyunun tadı vardı, çok zevkliydi. Şimdi oyuna dönüp bir bakıyorum hiç zevkli değil. Yani eski mmomt2 değil. Ben zannetmiyorum şifre bölümünün çözümünün bu kadar uzun olacağını. İlgilenemiyorsanız, yetişemiyorum diyorsanız lütfen bu gibi sorunlarla ilgilenebilecek bir yetkili bulun. Oyundaki oyuncularız oyunu yavaş yavaş bırakıyor, oyuna geri dönen oyuncular ise çok şikayetçi. Lütfen sizden rica ediyorum artık bu işlere bir çözüm, bir çare bulun.

Önerilerin bana değilmiydi ? bende okudum konuyu kaldırıyorum.

Evet haklısın. Yaklaşık 2 aydır bu şifre isteme bölümü düzeltilemedi. Bir çok arkadaşım yetkililerin ilgilenmediğinden yakınıyor. Örnek olarak bir arkadaşım sırf "bebe" lafı ettiği için ban yedi herneyse bunu geçtim. 3 günlük banının süresi doldu bildiğim kadarıylada hala açılmadı hesabı. Yoğunuz diyorsunuz tamam anlıyorum herkesin bir özel yaşantısı felan var her iki işede yetişemiyor olabilirsiz. Ama oyuncularınız çok şikayetçi bu ilgisizlikten. 6 - 7 ay önce hakikaten oyunun tadı vardı, çok zevkliydi. Şimdi oyuna dönüp bir bakıyorum hiç zevkli değil. Yani eski mmomt2 değil. Ben zannetmiyorum şifre bölümünün çözümünün bu kadar uzun olacağını. İlgilenemiyorsanız, yetişemiyorum diyorsanız lütfen bu gibi sorunlarla ilgilenebilecek bir yetkili bulun. Oyundaki oyuncularız oyunu yavaş yavaş bırakıyor, oyuna geri dönen oyuncular ise çok şikayetçi. Lütfen sizden rica ediyorum artık bu işlere bir çözüm, bir çare bulun.

hocam cok haklısınız sıfremı unuttum kısmında 155.satırda bı sorun var yanı bır harf ya eksık ya fazla cok zor glba turkmmo.comunda hostıngı sankı 1mb alan vermıs 2dk da acılıyor sıte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri