OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

onerbilgisayar.com " WiNDOWS VDS KAMPANYASI "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onerbilgisayar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben inanmıyorum canım arkadaşım ben 33 yaşında adamım benıde cocuk gibi gördünüz ve bana bile kazık atmaya başladı bu bilişimler dıycek başka söz bırakmadınız...

tabii işine gelmeyınce reklam adam gibi adamın arkasındayım ben keyfıne bak 25 tl metın2 sw mı var 1 gb kazıkcı adamalrın paralarını sömürcen degil mi HAYATINIZ yaşlan beh hem sanane sana mı hesap vercem ben reklam yapıyımı dıye adam gibi adamalrın reklamı yapılır keyfıne bak sen 25 tl 1 gb server miş PUAHAHAH YALAN RESMEN

Ohaaaaa sallama yın arkadaşım sallamayın yazık size 25 tl server mı var 1 gb si en az 50 tl ve 25 tl olan butun serverlerden çalıyolar ramlerı 1 gb yerine 512 verıyonuz resmen KOCAMAN yalan bak www.skynetbilisim.com dan aldım 10 numara adam tam uygun fıyata satıyor ama senın kadar degıl ben memnunum bu bilişimden SEN RESMEN KANDIRIYON MILLETI....

ben inanmıyorum canım arkadaşım ben 33 yaşında adamım benıde cocuk gibi gördünüz ve bana bile kazık atmaya başladı bu bilişimler dıycek başka söz bırakmadınız...

ne yapmaya çalıştıgınızı bir türlü anlıyamadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri