Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
StackTrace 1
StackTrace
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Supporttan 100 GG

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dombilicikcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anası babası terbiye vermemiş kimseyle samimiyeti yok tanımıyor bile küfür ediyor yakın arkadaş olsa neyse derim şakalaşır ama bu utanmaz

Bu konuyu açan kişi , Hesabın asıl sahibi Değil arkadaşlar.İndirdiği Keylogger Yüzünden , Forumdan birisi hesabını Çalmış :)

Support'a Verme Durumu v.s'da Yok sakin olun :) Bizzat bana özel mesaj atıp Bugu soruyordu :) Kendiside bilmiyor şuanda..

Tüm Dünya Oynuyor Gerizekalı Sen 32 tl Yatırmıssın Çokmu Allahın Malı Siz Hala Çoçuk Mocuk Ezik Diyin Durun anlıyorum Derdinizi

1.cisi burası darkorbit hile vs forumu mahalle karılarının (senin gibi) dedikodu yaptıgı yerdeğil.Ramazan olmasa temiz bir küfür yerdin benden.2.cisi oyunda 1si 32 tl yatırmıs eger bunun kitlesi genişşe ve memnun kalmadıysa herkeze duyurur ve millet işkillenir almaz.3.senin charının açığını yakalamıyım.

Git istediğine bildir amele :D Nickinde hayır yok dombilicikcik ne :D Kendini çok güzel ifade etmişsin. Biz de bug da bitmez hile de bitmez. Şuan Hercules bugu var elimde ama daha kimseyle paylaşmadım paylaşmayacağım da sizin gibi veletlerden dolayı. Burda özelden söylesek bile diğer forum sitelerinde konu açıp paylaşıyorsunuz

Sana özel olarak isimler vermiştim özellikle bunlara verme diye umarım şimdi neden özel mesaj ile dağıttığımı anlamışsınızdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri