Carın Ismınden Dolayı BanYemıs Olabılırsın . Boyle Isımler Kufur Sayılır , bu yuzden suresız ban yemıs olabılırsın . http://www.turkmmo.com/mmomt2/256273-mmomt2-kurallari.html . Bu Kurallara Uygun Olarak Oyunu Oynamamıssan Engellenmısındır. Buyuk Ihtımalle Suresız Ban Yedın Kardesım . Gecmıs Olsun
kardeşim ama kurallarda öyle bişe yok ve bunu bilmiyordum ban süresini söleyebilirmi bi yetkili ve sebebini
kardesım sende bende bılıyoruz kı karakterının Nıckının Anlamını Bılerek Koydun . Bu Yuzden Ban Yedın cunku Oyun Duzenını Bozan Kelımelerden Bırını Kullandın . Grmuyormusun Kac Kısı Kufurden Ban Yıyor . Yapmayın Ya Arkadaslar allh askına .kardeşim ama kurallarda öyle bişe yok ve bunu bilmiyordum ban süresini söleyebilirmi bi yetkili ve sebebini
kardesım sende bende bılıyoruz kı karakterının Nıckının Anlamını Bılerek Koydun . Bu Yuzden Ban Yedın cunku Oyun Duzenını Bozan Kelımelerden Bırını Kullandın . Grmuyormusun Kac Kısı Kufurden Ban Yıyor . Yapmayın Ya Arkadaslar allh askına .
kardeşim tamam ama bi uyarı vrseydiniz evet annlamını biliyorum ismimin doru bilerek yaptım ama kimseye kasıtlı olarak yapmadım, yani ismi koyarken hiç bi art niyetim yoktu, büyük ihtimalle süresiz ban yedim değil mi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)