Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Metin2 GF Red Ban

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatih4132
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 289

fatih4132

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
5d 20h
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 9 Gün
Başarım Puanı
38
MmoLira
3,072
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Metin2 trde ne yaparsam yapayım dll inject ettikten sonra aralıksız botu çalıştırınca 48 saat içinde red ban geliyor ne yaparsak red ban yemeyiz red ban yemeyen botlar neden red ban yemiyor çözüm ve fikirlere açığım...

arkadasım ben 1 saat yada enfazla 2 saat çalıştırdım range dusurdum basında bekledım 3 kez oyundan senı attımı kesın bam yemıssındır oda ılk ceza 2 saat tekrar ceza yersen 12 yada 24 saat ama sakın tıcket atma yada girişe tıklama 3 ceza sınırsız 1 sene oldu acılmadı ben bu şekılde kastım görevlerı ettım 1 saat oyna 30 dk ara ver

Metin2 trde ne yaparsam yapayım dll inject ettikten sonra aralıksız botu çalıştırınca 48 saat içinde red ban geliyor ne yaparsak red ban yemeyiz red ban yemeyen botlar neden red ban yemiyor çözüm ve fikirlere açığım...
Chatblocker artık eskisi gibi değil, daha akıllı. 7x, toplama gibi client manipülasyonlarını tanıyor. değerli hesaplarınızla hile kullanmayın.

coma fastfood açıklaması vardı bunla ilgili. CB'nin artık daha iyi oldugunu ve sistem banlarının sıraya alındığını söylüyordu. eğer CB yakalarsa er ya da geç banlanırsın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri