HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
gerçektende iğrenç bi site almamakla iyi edersin vps aldım bağlanamıyorum çünkü windows işletim sistemi yok onlarda anca vds lerde varmış oda 37 tl
Hıım .s
linux ubuntu olsaydı çoktan kurmuştum da fedora 12 kullanılıyor pek anlayamadımAlmayı düşüünüyordum senin sözünle vazgeçtim su wine yi kurmaya calisiyoru Alwaysonpc ' ye
Arkadaşlar şu siteyi tavsiye ederim ama 256 mb ramliler sotkta kalmamış bir daha çıkmasını bkliyorum kerem179 diye biri forumda almıştı 11tl ye vps ve çalışıyordu bot diyordu ping 13ü geçmiyor bende alıcam takip edin çıkarsa alırsınız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ya üye oluyorum oraya şifre gelmiyor hotmailime .sArkadaşlar şu siteyi tavsiye ederim ama 256 mb ramliler sotkta kalmamış bir daha çıkmasını bkliyorum kerem179 diye biri forumda almıştı 11tl ye vps ve çalışıyordu bot diyordu ping 13ü geçmiyor bende alıcam takip edin çıkarsa alırsınızLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ya üye oluyorum oraya şifre gelmiyor hotmailime .s
Baska bildiginiz varmı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)