Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Bedava Vds (Alwaysonpc)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şimdi bedava vds buldum ama hiç bir bilgim yok linux ve botları açamıyorum wine yüklersek çözülcek diolar ama anlamıyorum bende inş. çözen arkadaşlar çıkarda biz de bedava vds kullanırız :)

Bu siteye giriyoruz..

Sağ üstte sign up'a tıklıyoruz..

Forumu dolduruyoruz..

Daha sonra doğru girdiysek her şeyi karşımıza Welcome to AlwaysOnPC! gibi bir yazı çıkıyor..

Sağ üstte connecte tıklıyoruz..Bilgisayarımıza masaüstüne alwaysonpc iconu geliyor..

Açıyoruz email adresimiz ve şifremizi giriyoruz ve bağlanıyor..

Şimdi vds deyiz istediğimizi yapabiliyoruz..Botu açmayı bile beceremezsek internetini bedavadan kullanın gitsin :)

Arkadaşlar şimdi bedava vds buldum ama hiç bir bilgim yok linux ve botları açamıyorum wine yüklersek çözülcek diolar ama anlamıyorum bende inş. çözen arkadaşlar çıkarda biz de bedava vds kullanırız :)

Bu siteye giriyoruz..

Sağ üstte sign up'a tıklıyoruz..

Forumu dolduruyoruz..

Daha sonra doğru girdiysek her şeyi karşımıza Welcome to AlwaysOnPC! gibi bir yazı çıkıyor..

Sağ üstte connecte tıklıyoruz..Bilgisayarımıza masaüstüne alwaysonpc iconu geliyor..

Açıyoruz email adresimiz ve şifremizi giriyoruz ve bağlanıyor..

Şimdi vds deyiz istediğimizi yapabiliyoruz..Botu açmayı bile beceremezsek internetini bedavadan kullanın gitsin :)

Bunu çoğu kişi biliordur ama önemli olan bot açmak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri