HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bunda 20 dkda bi kesiliyomuş bağlantı yani olmuyomuş ama ben bunda bi müzk dinleyim dedim ses yok ses nasıl alıcazŞu vps işini hallediyim yarın sana video çekicem![]()

bunda 20 dkda bi kesiliyomuş bağlantı yani olmuyomuş ama ben bunda bi müzk dinleyim dedim ses yok ses nasıl alıcaz![]()
Hiç bir fikrim yok
ama int. kotalı olanlar için güzel bir şey..Bir yer buldum 1 ay sonra vps yi veriyormuş bide ingilizce yanlış yptık mı 1 ay boşa bkleriz ama araştırıyorum inş. bulucam bedava xp vps veren bir yer 
sende varmı ses belki hopörlör çıkmıştır bendeHiç bir fikrim yokama int. kotalı olanlar için güzel bir şey..Bir yer buldum 1 ay sonra vps yi veriyormuş bide ingilizce yanlış yptık mı 1 ay boşa bkleriz ama araştırıyorum inş. bulucam bedava xp vps veren bir yer
![]()
sende varmı ses belki hopörlör çıkmıştır bende
Denemedim ama sen müzikleri indirip kendi pc ne atsana
Ordan dinleme boşver 
haah tam üstüne bastım kardeşim onu sorucaktım bişiy indirdik mesela onu nasıl kendi pcme atıcamDenemedim ama sen müzikleri indirip kendi pc ne atsanaOrdan dinleme boşver
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)