- Konular
- 17
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba ben xantos rango onlıne sahıbıyım oyun ıcerısındekı 3 açık 2 gizli asistenımız mevcuttur oyunda kesınlıkle ıtem satışı yoktur ayrıca sadece 2 kişi silk cektı oyunda 14d falanda yok en son 12dg oynamadığın bile belli droplar yüksek + oranları yüksektır c.tesi günü flame slave event başlıyor 10 larca eşşsiz item sizleri beklıyor...
14DG yok diyosun peki tanıtımda koydugun fotograflar niye? senin gibi miloynlarca sw var sen kendi sw ni bişey mi sanıyon 14dg yi zamanı gelince parayla satcan yalanmı ahahha
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
niye item satayım? satmam nıye saklıyayım? git silknroad.com market bak adamlar paso item satıyor
ayrıca benım ekledıklerım 14d değl onlar legend item 8/9/10/11 dg Dir Öylesine proje için Eklenmiştir Ve sadece Twohand ve glaviesi vardır Lütfen Böyle Konuları Adımızı Karalamadan önce benimle görüsün herşekilde izah ederim ayrıca benım sw nıntek benzeri creddy ve classtır gerisi hepsı Kopya zaten! / takipcim olmdığı için bilmıyorun 8 aydır ben 0 dan yaptım bu db onun için 10 günde bukadar player kazandım bazıcekemeyenler olmaya dahada çok olurdu ama merak etmesıler onlarıa ezip gecicez!
evet benım swm bişey ne egegame nede nefer gamenın db si benım kenı şahsi dbm
isrodan bile gelişmiş şeklidir siz gidin oynadığınız sro bakın ne var sroda hiç !
bana deki sende şu eksik!!
ayrıca benım ekledıklerım 14d değl onlar legend item 8/9/10/11 dg Dir Öylesine proje için Eklenmiştir Ve sadece Twohand ve glaviesi vardır Lütfen Böyle Konuları Adımızı Karalamadan önce benimle görüsün herşekilde izah ederim ayrıca benım sw nıntek benzeri creddy ve classtır gerisi hepsı Kopya zaten! / takipcim olmdığı için bilmıyorun 8 aydır ben 0 dan yaptım bu db onun için 10 günde bukadar player kazandım bazıcekemeyenler olmaya dahada çok olurdu ama merak etmesıler onlarıa ezip gecicez!
isrodan bile gelişmiş şeklidir siz gidin oynadığınız sro bakın ne var sroda hiç !
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
niye item satayım? satmam nıye saklıyayım? git silknroad.com market bak adamlar paso item satıyor
ne eksik biliyormusun ne nefer oyun ne egegame silkroadonline dosyalarını çoklu oyuncuya ama hakkı yok sadece 1 şikayette hem sw kapanır hem sunucu sahibine ceza gelir bunuda bilyomusun -- ayrıca aylardır reklam yapıyosun sanki çok abartılcak bişe eklemişssin gibi
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Bişey eklememe ne gerek var 5 6 kişinin Yaptığıını Tek kişi Yapıyorum Ve Fazlam Var Eksiğim yok sankı o db lerde ne var ahım şakım !
benım uniqler benım istediğim odalarda cıkıyor hadi eklesınlerde görem
bendekı pet2 ler editlidir ve hem toplama hematak değildir sadece ataktıdır! + aynı petlerın küçültülmüş toplama petlerı vardır!
eventlerım sorunsuz Çalışır 120 fw Vardır!
2 3Güne FLAME EVENT BAŞLLIYCAK daha ne yapam tek Başıma! adamlar toplanıp yapamıyor ben tek yapıyorum
Ayrıca sw resmı açılış tarihi 11.07.2012 dedir sunucu aktif 09.07.2012 dir
Aktiflik Zamanı 09-07-2012 15:55:29
Bitiş Zamanı 09-08-2012 15:55:29
reklamı yapanlar syfadakı cocuklar napam dövemmı?
benım uniqler benım istediğim odalarda cıkıyor hadi eklesınlerde görem
bendekı pet2 ler editlidir ve hem toplama hematak değildir sadece ataktıdır! + aynı petlerın küçültülmüş toplama petlerı vardır!
eventlerım sorunsuz Çalışır 120 fw Vardır!
2 3Güne FLAME EVENT BAŞLLIYCAK daha ne yapam tek Başıma! adamlar toplanıp yapamıyor ben tek yapıyorum
Ayrıca sw resmı açılış tarihi 11.07.2012 dedir sunucu aktif 09.07.2012 dir
Aktiflik Zamanı 09-07-2012 15:55:29
Bitiş Zamanı 09-08-2012 15:55:29
reklamı yapanlar syfadakı cocuklar napam dövemmı?
Son düzenleme: