mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Rango Online Hakkıda - Okuyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hphphp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kısaca özet geçiyim serverı şahsen denedim berbat çoğu item gerçek para ile satılıyor ve baba parası yiyenler de kapmış zaten hemen . Bu yüzden değmez

ben anlamıyorum biz öyle flood yaparak konu açsak sürekli buraya banlarlar adamlar 2 ayda 500 tane konu açtı hepsi duruyor hala

not: kaliteli malın reklamına gerek olmaz derler :) (görülen o ki çok rahat anlaşılıyor)

PlaySro SErverları güzele benziyor isro ayarında ve VoteSilk yöntemi var düzgün bir pvp ancak öyle olabilir zaten **

Beyler inanmayın bnde oynuom item satışı yok gmlerden biri bunlarla kavgalı swlerini hacklemiş bunlarda yediremeyince hakaret ediolar

sw lerini mi hacklemişmi hacklemiş ? xD hayatımda hiç sw kurmadım uğraşmam da item satışı yoksa o gösterdigin 14dg den versin bakalım herkese drop kapalı olan itemler başka nerden düşürülebilir tabiki paraaaaa ile dahası varmı -- bu kadar alakasız mesaj olamazdı şuan yerlerdeyim :D sende o sw yi açanın yalakalarındansın demek

Merhaba ben xantos rango onlıne sahıbıyım oyun ıcerısındekı 3 açık 2 gizli asistenımız mevcuttur oyunda kesınlıkle ıtem satışı yoktur ayrıca sadece 2 kişi silk cektı oyunda 14d falanda yok en son 12dg oynamadığın bile belli droplar yüksek + oranları yüksektır c.tesi günü flame slave event başlıyor 10 larca eşşsiz item sizleri beklıyor...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri