ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Rango Online Hakkıda - Okuyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hphphp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bende katılıyorum iğrenç bir server. item satışı gerçekten var.Oyundan adamın biriyle kanka diye geziyoduk gm nin arkadaşıymış çok yakınlastık arkadas bu itemi falan verdi dedi.+12 sun seti dizmis %100 herşeyi.kesinlikle girilmeyecek bir server. ve doğru flood yaptıkları halde banlanmıyorlar.

item satsam sizdenmi saklıcam siz kimsiniz? benım arkadaşım falan yok ben oynamıyorm bile sallmayın boş laf yapıyorsunuz hem iyi normal oyuncu +16 basmıs napam banlayammı sen gitme die dibine kadar yolunuz var.

ffirat212121 Heryerde kırmızı yaratıklar cıkıcak onlardan 10 toplayıp so-ok kırdırcaksınız!

Kullandığım DB Eşsizdir İsteyenle Kapıştırırım Özellikleri boş laf yapmayın!

AGA BANA İSİM VER DEKİ ŞU SENIN ARKADAŞIN BUNDA BU İTEM VAR HALA BOŞ KONUŞUYORSUNUZ YA ŞU RAMAZANDA İFTİRA ATIYORSUNUZ ALLAH NASIL BİLİYORSA ÖLE YAPSIN BANA KANITLA GEL BOŞ LAFLA GELMEYIN

Son düzenleme:
Siz eleştirecek server arıyorsanız bir sürü server var başka.Sizin şerefiniz olsa milletin emeğini kötülemek amaçlı konu açmazsınız burda.+12 Sun set diyor. O adam şu an game masterlik yapıyor haberin var mı gerizekalı ? Buyur gel servere seni misafir edelim.Silah parlamaları farklı diye adam elindeki +12 sun set diyor?Bilip bilmeden 3-5 kuruşluk hakkınla yazı yazma .

sw tekrar Online

OYUNUMUZ UZUNZAManDAN SONRA ONLİNE TÜM ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI HERKEZİ BEKLERİZ!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri