Kardeş aynı sorunu bende yaşıyordum çözümü buldum o crack gördüğü her kutuyu avantaj kutusunu almasını sağlıyor asıl crack buBiri yardım etsin bir kere giriyorum crack yapıyorum 1-2 saat sonra çıkıyor error hatası veriyor sonrada bir daha giremiyorum.
botu çalıştır il açtıkta sonra bi 10 dk bekle eror verirse botu kabatmadan aynı üyeliği(Pbdo-bot üyeliği)tekrar yaz ve aç play tuşuna bas (|>) oyuna girsin 5 dakika sonra şu dosyayı botun kurulu olduğu yerden yedeğini alıp sil o zaman 6-7 saat çalışıyor
NOT
nu yaptıktan 5-6 dakika 0 sonra hata vericek hatayı bir köşeye al bot çalışacak NOT
ot klosörünün içinde p dosyadan oluşacak dert etme onun oluştorduğu dosya bozuk ama sakın o hataya dokunma arkada çalışacak NOT
dosyanın adı
bdo-bot.s3db silmen gereken dosya buKardeş aynı sorunu bende yaşadım çözümü buldum o crack gördüğü şey task ı daha doğru yapmasını daha fazla uri kasmasını sağlıyor asıl crack buBiri yardım etsin bir kere giriyorum crack yapıyorum 1-2 saat sonra çıkıyor error hatası veriyor sonrada bir daha giremiyorum.
botu çalıştır sonra play tuşuna bas uri kasmaya başlasın bi 10 dk bekle terminated hatası verirse botu kapatmadan aynı üyeliği(Pbdo-bot üyeliği)tekrar yaz ve aç play tuşuna bas (|>) oyuna girsin 5 dakika sonra bu isimdeki (bdo-bot.s3db) dosyanın yedeğini al ve sil o zaman 6-7 saat çalışıyor
NOT: onu yaptıktan 5-6 dakika sonra hata vericek hatayı bir köşeye al bot çalışacak
NOT: bot klosörünün içinde sildiğin dosya oluşacak dert etme onun oluştorduğu dosya bozuk ama sakın o hataya dokunma arkada çalışacak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)