StackTrace 1
StackTrace
R 1
Roksam
TuZaKK 1
TuZaKK
mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Errorcode [p88] HATASI PBDO bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rbinhoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri yardım etsin bir kere giriyorum crack yapıyorum 1-2 saat sonra çıkıyor error hatası veriyor sonrada bir daha giremiyorum.
Kardeş aynı sorunu bende yaşıyordum çözümü buldum o crack gördüğü her kutuyu avantaj kutusunu almasını sağlıyor asıl crack bu
botu çalıştır il açtıkta sonra bi 10 dk bekle eror verirse botu kabatmadan aynı üyeliği(Pbdo-bot üyeliği)tekrar yaz ve aç play tuşuna bas (|>) oyuna girsin 5 dakika sonra şu dosyayı botun kurulu olduğu yerden yedeğini alıp sil o zaman 6-7 saat çalışıyor
NOT:onu yaptıktan 5-6 dakika 0 sonra hata vericek hatayı bir köşeye al bot çalışacak
NOT:pot klosörünün içinde p dosyadan oluşacak dert etme onun oluştorduğu dosya bozuk ama sakın o hataya dokunma arkada çalışacak
NOT:o dosyanın adı:pbdo-bot.s3db silmen gereken dosya bu

Biri yardım etsin bir kere giriyorum crack yapıyorum 1-2 saat sonra çıkıyor error hatası veriyor sonrada bir daha giremiyorum.
Kardeş aynı sorunu bende yaşadım çözümü buldum o crack gördüğü şey task ı daha doğru yapmasını daha fazla uri kasmasını sağlıyor asıl crack bu
botu çalıştır sonra play tuşuna bas uri kasmaya başlasın bi 10 dk bekle terminated hatası verirse botu kapatmadan aynı üyeliği(Pbdo-bot üyeliği)tekrar yaz ve aç play tuşuna bas (|>) oyuna girsin 5 dakika sonra bu isimdeki (bdo-bot.s3db) dosyanın yedeğini al ve sil o zaman 6-7 saat çalışıyor
NOT: onu yaptıktan 5-6 dakika sonra hata vericek hatayı bir köşeye al bot çalışacak
NOT: bot klosörünün içinde sildiğin dosya oluşacak dert etme onun oluştorduğu dosya bozuk ama sakın o hataya dokunma arkada çalışacak

Olay şöyle oluyor.
İlk olarak 1 gün bekliyorum ertesi gün oyuna giriyor.1-2 saat sonra oyun kapanarak error hatası veriyor.
Tekrar girmek istiyorum girmiyor ve 2-3 dakika içerisinde altta tekrar error hatası veriyor.
Üsteki arkadaş daha sade bir dille anlatsan anlamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri