mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Server Kurulumu, Edit ,Server yönetimi yapılır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utku1676
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 635

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba , konu başlığındada belirttiğim gibi silkroad şart olmamakla birlikte mümkün olan tüm online oyunlarda server kurulumu ve silkroadda her türlü edit ve serverde gamemasterlık yapıyorum.

Silkroad adına her konuda tecrübeliyim ve beni tanıyanlarınız olacaktır gerek Sanctum Online gerek Day & Night serverden gerekse Turkey-S.Server adlı projelerımden tanıyanlarınız vardır bendeniz UTKU namıdiyar TheLastHawk.

Kendi serverlerimi maddi sıkıntı yüzünden kapamak zorunda kaldım o yüzden şuanda iş arıyorum. Silkroad benim için bir tutku haline geldi 5-6 senedir server kurmayla uğraşıyorum bu konulardaki tecrübem gözardı edilemez. Benimle çalışmak isteyen kişiler beni aşağıdaki mail adresimden ekliyebilirler.

E-mail Adresim : onur.utku@hotmail.com

Herkese hayırlı günler dilerim.

Slm utku kardeş senden bir şey istiyeceğim de sende yada burda ki arkadaşalrda silkroad v.1322'nin full clienti falan varsa bana aktarabilir misiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri