Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Serverlere Database - Server Files Edit ve Geliştirme Hizmeti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utku1676
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 681

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben Nam-ı Diyar : TheLastHawk ..

İsmim utku,Silkroad Private Server sektörüne sremu ile girdim yanlış hatırlamıyorsam 2006-2007 seneleri civarıydı ben Server açmak için programlama öğrenmek istemiş ve çaba harcamaya o senelerde başlamıştım. Kimse Silkroadda server açılabileceğine inanmıyor hatta alay konusu yapıyordu bu hayali.Ama geldiğimiz nokta ortada neyse o konu başlı başına ironi oraya girmeyeceğim. Konunun özü 2006 dan beri silkroad ile uğraşıp serverler açıp geliştirdim.

Belki açtığım serverlerde bulunmuşlugunuzda vardır çoğu aynı sebepten kapanmak zorunda kaldı. Yanlış ortak seçimi ve maddi sıkıntılar..

Bu serverler çok beğenilmişti ve kapandığında çok üzülünen serverlerdi.Kimseye maddi bakımdan bi zararımız olmadı kendimden başka kapanma sebeplerini söyledim.Bu serverlerden bir kaçı aklımda kalanlar: Turkey-S.Server (ilk açtığım serverdi.Emulator tabanlıydı.),Sanctum Online,Heroes Of Pandora ,Life-RPG,Blood&Sand,Pandora.. ve daha aklıma gelmeyen bir çok server projesiyle şansımı denedim.Sizde bilirsiniz ki bu piyasa çok zordur ve tek başınızaysanız sizi yutar.Nitekim benim projelerime olanda buydu.Bunların yanı sıra çok tutulan serverlerdede çalıştım, geliştirici olarak tum bu serverlerdeki ortak paydam; [GM] TheLastHawk ismini kullanmış olmamdı şimdi google arama motorunda bu ismi aratsanız eminimki bir çok projemi bulabilirsiniz.

Ayrıca eklemek isterim projelerim silkroad ile sınırlı olmadı hiç bir zaman. Ben kendimi bildim bileli oyun kurmak ve geliştirmek için geliştirdim,bu işlere gönül verdim.Silkroad dışında yaptığım çalışmalara gelirsek,Aion,Cs, gta,Knight,Cabal,Metin2 ve daha bir çok single player olarak oynanabilen oyunlarda yer aldım.Serverlerini açtım.

Beni yeterince tanıdık,Şimdi gelelim konuyu açma sebebime;Başlıktada belirttiğim gibi açtığınız serveri geliştirmek mi istiyorsunuz ? Daha iyi bir yere taşıyıp üye sayınızı artırmak mı istiyorsunuz ? yoksa farklılıkları yaratıp çığır açmak mı istiyorsunuz ? İddia etmiyorum, Garantisini veriyorum.. Daha önce kimsenin yapamadıklarını yapan [GM] TheLastHawk olarak.. En orjinal projelerimle serverlerinize hayat vermek istiyorum.Ben bu işe gönül verdim bu iş benim için bir zevk.Yapılan emekler karşılıksız kalmamalı tabiki,bu işler için ayırdığım zamanın küçük bir karşılığı olacaktır ve bunu aramızda halledebileceğimizden eminim.

Verebileceğim Hizmetler:
*Haftalık update ve oyun yönetimi.(Hiç birşeyden anlamıyorsanız, tam sizlik.)
*Çığır açan yenilikler. (ör: skill atan bir insan petiniz olduğunu düşünün ? :) )
*Çığır açan projeler..
*Server kurulumu.(Sunucu size ait.)
*Database ve Server Dosyaları geliştirme,bug fix.
*Server koruması.

Yukarıdakiler Silkroad için geçerliydi.Diğer Serverlerdede kurulum yapmaktayım.
*GTA
*Cabal.
*Knight.
*Metin2.
*Cs.

iletişim :
------------

Facebook ////

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Açılan konularda Facebook & Twitter gibi sosyal ağ linki vermek yasaktır. Konularınız 1. uyarı olarak düzenlenir. Eğer tekrar eklenirse kapatılır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri