farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

noluyo ya ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doctoray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 197

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu nedir arkadaslar jupiter serwerı lagdan gecilmiyor adama wurduqum işlemıyor oyunda herkesin ne konustuğunu, hareketlerini gorebiliyorum ama ben oyunda ruh gibi dolasıyorum attığım skller 10 dk sonra adama işliyor tek ch war susuyoruz tm sorun war duzeltmeye calısıyorlar die ama oda yok madem zor geliyor kapatın serwerı krdsm alın bakıma duzelene kdr bu nedir ya isterse 1 hafta bakım olsun ama ch ler duzelsin lag sorunu gitsin yapmayın bu nedir ya sinir filan kalmıyor bu lag yüzünden..

bu nedir arkadaslar jupiter serwerı lagdan gecilmiyor adama wurduqum işlemıyor oyunda herkesin ne konustuğunu, hareketlerini gorebiliyorum ama ben oyunda ruh gibi dolasıyorum attığım skller 10 dk sonra adama işliyor tek ch war susuyoruz tm sorun war duzeltmeye calısıyorlar die ama oda yok madem zor geliyor kapatın serwerı krdsm alın bakıma duzelene kdr bu nedir ya isterse 1 hafta bakım olsun ama ch ler duzelsin lag sorunu gitsin yapmayın bu nedir ya sinir filan kalmıyor bu lag yüzünden..

Server Saldırı Alıyor Olabilir Yada Bir Problem Vardır.Mutlaka Giderilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri