- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
2 sorunum var Ayrı ayrı konu acmak istemedim
1.sorun
MMoMT2 Üyelik Sözleşmesi 5. Madde
"" 5-Dosya Paylaşımı / Hesap Soyulmaları / Eşya Çalınması:
Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır. ""
Böyle bi madde vardır ve ben kabul ediyorum Ama şunu da eklemek istiyorum....
Sizin bu maddeniz sadece netten indirilen herhangibir dosyayı kapsamaktadır.Bu dosyada diyelimki hile hack vs gibi dosya oldugunu farz edin adamlar bu dosyalara keylogger entegre ediyorlardı. Ama adamlar işlerinde uzmanlaşmıışlar keylogger ı oyuna entegre etmişlerdir. Mesela benim 110 lvl full setli karakterim herhangibir dosya yada baska bişi indirmeden soyuldu. Bu olayda sadece şöyle gercekleşti.
Karsımdaki bayan karakter bişi deniyeceğim dedi "DUYGULARA " basarmısın dedi tabi bişi olacagını nerden bileyim bende bastım neyse sadece 1 dk sonra oyunla bağlantı kesiliyor dedi. karakterime bi ben bi o girdi. Bu olay yaklaşık 25 defa tekrarlandı. Bu durumda siteden şifre değiştirilmiyor bitmeyen bi bakım var. neyse 3-4 dk oldu carlara girip birbirimizi oyundan atmamız . Son girişimde pc reset attı kendine girdim baktım karakterimde hiç bişi kalmamıs.Ne var ne yok alınmıs.Tabi ertesi gün ilk olarak pc ye c d full format attım.
Gel gelelim asıl konuya :
Kısacası bu adamlar dosya ile keylogger atmıyorlar bizlere Adamlar oyuna entegre etmişler keyloggeri . Artık bu durumda genel bi teknik bakım mı yaparsınız ne yaparsınız bilemem. Ama bilinizki sizin bu 5. madde bu durumda saf dışı kalmaktadır. Bu zamandan sonra bizi saf dısı madde de olusturamassınız bu tamamen oyundan kaynaklanmakdadır.
Kısacası bizim bu durumuzu bizim kabul ettiğiniz 5. madde dısında kalmakdadır.
Tabi varsa bi düşüncesi bi fikri buyursun belirtsin ama kesinlikle bi cevap beklemekteyim.
Bilgilerinize Arz Ederim
2.Sorun İse bu
1.sorun
MMoMT2 Üyelik Sözleşmesi 5. Madde
"" 5-Dosya Paylaşımı / Hesap Soyulmaları / Eşya Çalınması:
Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır. ""
Böyle bi madde vardır ve ben kabul ediyorum Ama şunu da eklemek istiyorum....
Sizin bu maddeniz sadece netten indirilen herhangibir dosyayı kapsamaktadır.Bu dosyada diyelimki hile hack vs gibi dosya oldugunu farz edin adamlar bu dosyalara keylogger entegre ediyorlardı. Ama adamlar işlerinde uzmanlaşmıışlar keylogger ı oyuna entegre etmişlerdir. Mesela benim 110 lvl full setli karakterim herhangibir dosya yada baska bişi indirmeden soyuldu. Bu olayda sadece şöyle gercekleşti.
Karsımdaki bayan karakter bişi deniyeceğim dedi "DUYGULARA " basarmısın dedi tabi bişi olacagını nerden bileyim bende bastım neyse sadece 1 dk sonra oyunla bağlantı kesiliyor dedi. karakterime bi ben bi o girdi. Bu olay yaklaşık 25 defa tekrarlandı. Bu durumda siteden şifre değiştirilmiyor bitmeyen bi bakım var. neyse 3-4 dk oldu carlara girip birbirimizi oyundan atmamız . Son girişimde pc reset attı kendine girdim baktım karakterimde hiç bişi kalmamıs.Ne var ne yok alınmıs.Tabi ertesi gün ilk olarak pc ye c d full format attım.
Gel gelelim asıl konuya :
Kısacası bu adamlar dosya ile keylogger atmıyorlar bizlere Adamlar oyuna entegre etmişler keyloggeri . Artık bu durumda genel bi teknik bakım mı yaparsınız ne yaparsınız bilemem. Ama bilinizki sizin bu 5. madde bu durumda saf dışı kalmaktadır. Bu zamandan sonra bizi saf dısı madde de olusturamassınız bu tamamen oyundan kaynaklanmakdadır.
Kısacası bizim bu durumuzu bizim kabul ettiğiniz 5. madde dısında kalmakdadır.
Tabi varsa bi düşüncesi bi fikri buyursun belirtsin ama kesinlikle bi cevap beklemekteyim.
Bilgilerinize Arz Ederim
2.Sorun İse bu
İyi günler Bugun sabah pazar carımı kurdum evden cıktım.5 Saat sonra geldim. Oyundan atmıs. Girdim. Carda ne var ne yok hersey gitmiş. Sadece oyuna baslandıgında Verilien itemler bulunmakdaydı vede beceriler 0 lanmıs. Bide depo şifresi hatalı diyor. Lütfen beni bilglendirir misiniz.?
Bide envanterden atılması imkansız olan oyun itemleride kaybolmustur.
Örnek : Isınlanma yüzügü. Tas sanatı kagıdı efsun ekleme değiştirme nesenleri vs.
Arkadas listem 0 lanmış. Yani biri urassa desem 200-300 kişiyle urasmas.Yani bu baya bi oyun hatası.
ıd= 1tan3msin
nick= lBuSonOLsunl
Mavi bayrak
eğer soyuldı desem aynı esnada 110 lvl carımda pazardaydı. Ama sadece pazar carımdaki itemler kaybolmus.
bu da olay yasandıkdan sonraki bi hali.
Bu olayı fark ettim o zaman depoyada giriyordu depoda bişi yokdu zaten ama yaklasık 3 saatten sonra depo şifresida hatalı demeye basladı. Eğer bu oyun hatası yada soyulma ise bilgi almak istiyorumm....
Bide envanterden atılması imkansız olan oyun itemleride kaybolmustur.
Örnek : Isınlanma yüzügü. Tas sanatı kagıdı efsun ekleme değiştirme nesenleri vs.
Arkadas listem 0 lanmış. Yani biri urassa desem 200-300 kişiyle urasmas.Yani bu baya bi oyun hatası.
ıd= 1tan3msin
nick= lBuSonOLsunl
Mavi bayrak
eğer soyuldı desem aynı esnada 110 lvl carımda pazardaydı. Ama sadece pazar carımdaki itemler kaybolmus.
bu da olay yasandıkdan sonraki bi hali.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu olayı fark ettim o zaman depoyada giriyordu depoda bişi yokdu zaten ama yaklasık 3 saatten sonra depo şifresida hatalı demeye basladı. Eğer bu oyun hatası yada soyulma ise bilgi almak istiyorumm....
- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
2.Sorun oyun hatası gibi gelmiyor bana.200-300 kişiyi silmek,15-20 dakikadan fazla sürmez.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Madem soyuldu diyelim mantıklı bi şekilde de şöyle düşünelim adam ne yapar değerli şeyleri alır ve cardan cıkar dimi 56 lvlin becerisini statüsünü arkadas listesini neden sıfırlaın ? Eğer sikiller p olsa zarar vermek için sıfırladı derim ama gereksiz yani sikiller g idi.
Yani sizde sadece arkadas listesine takılmıssınız . Catty ı nesneleri ne olcak ? 110 lv de neden sorul olmadı ? yani bunların bi acıklaması olmalı değil mi ?
Yani sizde sadece arkadas listesine takılmıssınız . Catty ı nesneleri ne olcak ? 110 lv de neden sorul olmadı ? yani bunların bi acıklaması olmalı değil mi ?
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
kısaca cevap veriyim senin bu söylediklerine oyunun çivisi çıktı... Herkes tarafından da bilinen birşey bu artık. Oyunla ilgilenilmiyor. Eskiden adamlar bi hile bi küfür vs. bişey yapsa anında banlanıyordu... Ama şimdi bakıyon adamlara hiçbirşey olmuyor.. 15 16 yaşında gm leri olursa bir oyunun anca oyunda bu kadar olur.. Hile yok DC yok 4 ch birden dedikleri bu olsa gerek..
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Aynen sana katılıyorum hile hack calısmıyor diyorlar. KAyadan sonra bossları kesiyom adamın biri geliyor sn sinde temizliyor yerleri.... Artık bu oyununda sonu geldi. Millet edit almaya korkuyor siteden .... Nede olsa calınsa ispat edildiğinde anca calan ban yiyor ama editleri asıl carına atıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)