emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Mob proto allah askına yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurGül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 525
Arkadaşlar bir vds server aldım emek server yapmak istiyorum ama şöyle bir sorun var :

- Level sınırı 250
- Adamlar 2 günde 190 levele kasıyor
- 190 levelden sonra Catecomp - Vahşi Ada -Arena gibi yeni maplar bile fayda etmiyor. hiç exp gelmiyor adamlara

- BEN ARADIM TARADIM BULDUMKİ SERVERİ ALDIĞIM ADAM MOB_PROTOYU BAŞTAN SAĞMA YAPMIŞ ADAMA YAZDIM İLGİLENMİYOR

- SİZDEN RİCAM BANA 250 LEVEL UYUMLU MOB_PROTO UPLOAD ETMENİZ ARKADAŞLAR HİÇ BİR YERDE YOK BU FORUMDA BULDUM 1 TANE AMA ODA ÇALIŞMIYOR ONU YÜKLEDİĞİMDE BÜTÜN MOBLAR KAYBOLUYOR FİLESLE UYUMLU DEĞİL GALİBA BANA LÜTFEN 250 LEVEL İLE UYUMLU VE DÜZGÜN (YANİ NORMAL OLARAK ÖRÜMCEK ZİNDANINDA 80-90 A KADAR GELSİN SONRA ORMAN GİBİ) BİR MOB_PROTO VERİN LÜTFEN (BİRDE BENDE YENİ 2012 SİLAHLAR ZIRHLAR MOBLAR VAR İNŞALLAH ONLARLADA UYUMLU OLUR)

Adamlar sana hazır olanını vermek zorundamı azcık kendin uğraşıp yap zaten bulduğun mob protoların çoğu serverini batırcaktır npcler filan bozulur.Elle ayarlıcan baska çaren yok.

sen bunu baştan ayarlayacaktın kardeşim... şuan milet 160 level olmuşsa yapabilecek bi kaç seçenek var...

level sınırını 160 yapacaksin vahşi adanın ordaki slotların exp oranını yukselticeksin....

/usr/game/share/locale/turkey/quest/obje... bölümüne gir hangi npcdeyse vahşi oda işinlanma npcsi onun level sınırı 160 yap... ordaki slotlarıda

nacivat>play>mob_proto gir.. ordan bul exp oranlarını düzenle başka yapabilecegin herhangibi birşey yok..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri