farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Mob proto allah askına yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurGül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 769
Arkadaşlar bir vds server aldım emek server yapmak istiyorum ama şöyle bir sorun var :

- Level sınırı 250
- Adamlar 2 günde 190 levele kasıyor
- 190 levelden sonra Catecomp - Vahşi Ada -Arena gibi yeni maplar bile fayda etmiyor. hiç exp gelmiyor adamlara

- BEN ARADIM TARADIM BULDUMKİ SERVERİ ALDIĞIM ADAM MOB_PROTOYU BAŞTAN SAĞMA YAPMIŞ ADAMA YAZDIM İLGİLENMİYOR

- SİZDEN RİCAM BANA 250 LEVEL UYUMLU MOB_PROTO UPLOAD ETMENİZ ARKADAŞLAR HİÇ BİR YERDE YOK BU FORUMDA BULDUM 1 TANE AMA ODA ÇALIŞMIYOR ONU YÜKLEDİĞİMDE BÜTÜN MOBLAR KAYBOLUYOR FİLESLE UYUMLU DEĞİL GALİBA BANA LÜTFEN 250 LEVEL İLE UYUMLU VE DÜZGÜN (YANİ NORMAL OLARAK ÖRÜMCEK ZİNDANINDA 80-90 A KADAR GELSİN SONRA ORMAN GİBİ) BİR MOB_PROTO VERİN LÜTFEN (BİRDE BENDE YENİ 2012 SİLAHLAR ZIRHLAR MOBLAR VAR İNŞALLAH ONLARLADA UYUMLU OLUR)

OnurGül;11578124' Alıntı:
Arkadaşlar bir vds server aldım emek server yapmak istiyorum ama şöyle bir sorun var :

- Level sınırı 250
- Adamlar 2 günde 190 levele kasıyor
- 190 levelden sonra Catecomp - Vahşi Ada -Arena gibi yeni maplar bile fayda etmiyor. hiç exp gelmiyor adamlara

- BEN ARADIM TARADIM BULDUMKİ SERVERİ ALDIĞIM ADAM MOB_PROTOYU BAŞTAN SAĞMA YAPMIŞ ADAMA YAZDIM İLGİLENMİYOR

- SİZDEN RİCAM BANA 250 LEVEL UYUMLU MOB_PROTO UPLOAD ETMENİZ ARKADAŞLAR HİÇ BİR YERDE YOK BU FORUMDA BULDUM 1 TANE AMA ODA ÇALIŞMIYOR ONU YÜKLEDİĞİMDE BÜTÜN MOBLAR KAYBOLUYOR FİLESLE UYUMLU DEĞİL GALİBA BANA LÜTFEN 250 LEVEL İLE UYUMLU VE DÜZGÜN (YANİ NORMAL OLARAK ÖRÜMCEK ZİNDANINDA 80-90 A KADAR GELSİN SONRA ORMAN GİBİ) BİR MOB_PROTO VERİN LÜTFEN (BİRDE BENDE YENİ 2012 SİLAHLAR ZIRHLAR MOBLAR VAR İNŞALLAH ONLARLADA UYUMLU OLUR)

bak orjinal mob_proto nu yükle ardından MOB_PROTO yu aç İstediğin mobların (yeni moblar veya eskileri ) üzerine gel Sağa doğru git EXP bölümü vardır o bölümdeki oranları arttır bu şekilde levellere uygun moblar yaparsın.
Not: exp oranlarını arttırdıktan sonra misal KÖPEK ; 200 level adamı çook rahat kasar fakat 190 level adamın expini düşürür. Böyle bir sorunun da olabilir. bununla karşılaşırsan oyuncularına duyuru yap '' EXP inizin düştüğü moblara levelinizi yükselttikten sonra tekrar dönün '' diye.

ben sana hepsini düzelt demedimki.
misal MİNİTAUR ZİNDANINDA ki gruplarda 4 er mob var ilerilerinide sayarsak fln max 10 diyelim.
ordaki 10 mob un adını bul MOBPROTO da sağa dogru git EXP bölümlerindeki değerler misal 100 ise 110 yap 150 yap o sekılde arttırarak dene. her mobunkini ayrı ayrı yap sonra mobları tek tek gm charınla kod ile indir keserek dene exp i hangisi daha cok veriyorsa onun oranını hepsine ver.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri