Evet İbotun Crak Var Bazı Forumlarda Görüyorum [Alman , İngiliz] Şu Anda Ögrenmeye Çalışıyorum Bu İşi Yapabilirsem TurkBot Diye Birşey Çıkarcam Aynı Kbot Gibi Olcak İbotun Çakması Bugünlerde İşim Zor 

Hem de ne zorEvet İbotun Crak Var Bazı Forumlarda Görüyorum [Alman , İngiliz] Şu Anda Ögrenmeye Çalışıyorum Bu İşi Yapabilirsem TurkBot Diye Birşey Çıkarcam Aynı Kbot Gibi Olcak İbotun Çakması Bugünlerde İşim Zor![]()

İnsallah yaparsınız modum tum darkorbit bolumu uyelerı duacınız olur ha bide + repleri unutmayalım her ne kadar ben +rep veremesemde 

Evet İbotun Crak Var Bazı Forumlarda Görüyorum [Alman , İngiliz] Şu Anda Ögrenmeye Çalışıyorum Bu İşi Yapabilirsem TurkBot Diye Birşey Çıkarcam Aynı Kbot Gibi Olcak İbotun Çakması Bugünlerde İşim Zor![]()
iBOT UNPACKER YAPABİLİRSİN
Sonrada isteğin gibi editle 
Zaten kbot ibotun çakması :l03:
Bu arada ibotun wp adlı bir crackı vardı Bu forumda bir arkadaş wpnin uzmanı olduğunu söylüyordu ama tam hatırlamıyorum...Sonra wp kapandı falan dediler ama tam bilmiyorum...
Aynen 9 satte 20k uri kastı sövüyorum şu an...Pbdoyu tavsiye ederim ama hala güncelleme çıkarmadı boxyde sürünüyoruz![]()
Son düzenleme:
Ne yazıkki , İbot'un Cracki yok
Ne Almanlarda Var Nede bizde..
Bedava olan Boxybot ve Pbdo (Crack) Bot deneyebilirsiniz
Bizim depents ibotunkini yapıyomuş inş yapar Yarına yapacak gibiyim diyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)