B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

çok önemli bir Bug buldular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurutku3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 691

onurutku3

Level 6
TM Üye
Konular
116
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba.Direk bugdan bahsedeceğim.

Bende Çok bir Şey bilmiyorum Yazımdan bişi anlamamışsınız bnde düzelticem o zmn.YenilmezzTr diye bir adam bir bug bulmuş.Bu bug sayesinde ticaret yaptığınız zaman sizin ticarete koydugunuz item adama gidiyor.Ama Karsınızdaki adamdan item gitmiyor.[Size onun verdigi item geliyormu bilmiyorum]yani adamda hem itemi kalıyor,hemde sizdeki item adama gidiyor.Yani Adam 1 tasla 2 kuş vuruyor gibi bişi :).Adam sizi kandırmaya sole baslıyor..

yan charlarla milleti ch 2-3 ve ya 4 e getiriyor [Pm den gel edit dagıtıyor adam ch3 te YenilmezzTR depö önünde gibi pmlerle]. Sonra ticareti yapıyor ve anlattıgım gibi oluyor.Bnde tanık oldum Mmomt2sitee[YenilmezzTr'nin yan charı diye biliyorum]beni ch3 e getirtmeye çalıştı.Sonra ögrendim.meğerse bug ch1 de olmuyormus.bunu ogrenince gitmedim.Ve bildigim ne varsa yazdım.yanlıs olabilir bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Ama lütfen ilgilenmeye çalısın.SAhsen bnm itemlerime bisi olmadı ama çogu kisi ticaret yapmaya korktugu için elime mek alamıyorum.baronumu sattım ve suan elimde Editsiz Yarı İnsan var.Şu 1 ay içinde de alamıyacagımı düsünüyorum çünkü bende tic yapmaktan korkuyorum.yani editlerimi kullanamıyorum.lütfen ilgilenin.Gerekirse sv 1 ay bakıma girsin ama kurtulalım su bugtan.bole bir sey uydurma da olabilir ben sadece ogrendigimi ve gerçekten beni o tuzaga dusurmeye calıstıkları için yazıyorum.Bilgi yanlıs olabilir yorum olarak dogrusunu bilen varsa yazabilr.

Özet : adamda hem itemi kalmıs oluyor hemde sizin iteminiz ona gitmiş oluyor

Ve kanıt denmeyecek bile olsa bir ss aldım [İşe yaramaz da...]

Uploaded with

İşte...:ka24:

Son düzenleme:
kusura bakmada yazından birşey anlamadım :(

Sorun Çözülene Kadar Başka CH'lerde İtem Ticareti Yapmayınız.Sadece CH1'de İtem Ticareti Yapınız.

Biraz daha anlaşılır bi dille yazsaydın keşke anlaşılmıyor

Masal Gibi Yazı yazmıssın hem yazdıklarında anlaşılmıyor.

Admin Cok Yoğun Bu aralar Zaten daha Sonra Özel Mesaj Atmayı Deneyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri