noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Alamayn Dalga Geçmeyin....!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 660

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkdaslar bende sızın gibi metin2yi severim ama son olaylardan hic hosnut değilim ben yeni bir okula gitmiştim! bu okulda metin2yi ilk ben yaydım ama keske yaymasaydım ben yaydıgım zaman 18 lwldm ama banlandım banlandıgımı duyduklarını icin dalga gectiler bende üzülüyordm ve sonunda yalan söylemek durumunda kaldım mesela 67 lwlm falan yine dalga gectiler en snunda bırak tım oyunu sonra teselli eettti gercek dostlarım sonunda yaz tatili geldi bende 0dan bi char actım bu char 1.5 ayda charı 42 lwl yaptım oyundaydım adam yazdıkı bana manasta 40 üstü char verene tramolada 50 lwl char vericem dedi bende pm attıım aldım charı verdim charımı giridm kastım bu adamda sifremi değişti msnımı kırdı hic birseyim kalmadı.... Beynımden akarsu aktı +8 ejderha ve +9 büyük baltam gitmisti ! 4m param biraktım oyunu o gunden beri oynamıcaama yemin ettim simdi parayla adamları kasıyom bu daiyidir ama ben bir ölüyüm artık DALGA GECMEYİN sizinde basınıza gelir!!

Doğru Söylüyosun Kardeş Bi şekilde banada keylogger Attılar Benimde 48 lwl charım vardı içinde 15m para avrdı itemler full+7 ydi ama Gitti bundan sonra forumlarda millete yardım ediom işte !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri