Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Online oyun oynayan bayanlar nedense bu zamanlarda çok arttı..
Bazıları erkek olup kendini kadınım diye gösteriyor ( Gelecekleri şüpheli! )
Bazıları abimden görüp oynadım diyor..
Bazılarıysa GERÇEKTEN bir kadın
( veya kız.. veya bayan veya hanımefendi! )
Bu konuda kadınlara düşman olduğumu dile getirmek için açmadım..Bayanlar bizim çiçeğimiz
Sadece bizim milletimizin bu konuda ki düşüncesi nedir? Benim amacım bu
Tabii ki de bayanlarda oyun oynayabilir sonuçta özgürüz
Siz oyunda bir bayan oynadığını görünce ilk ne düşünürsünüz? Ve bu şahsın bayan değilde bir erkek olduğunu öğrenirseniz nelerden şüphelenirsiniz
?
Bazıları erkek olup kendini kadınım diye gösteriyor ( Gelecekleri şüpheli! )
Bazıları abimden görüp oynadım diyor..
Bazılarıysa GERÇEKTEN bir kadın
( veya kız.. veya bayan veya hanımefendi! )Bu konuda kadınlara düşman olduğumu dile getirmek için açmadım..Bayanlar bizim çiçeğimiz
Sadece bizim milletimizin bu konuda ki düşüncesi nedir? Benim amacım bu
Tabii ki de bayanlarda oyun oynayabilir sonuçta özgürüz
Siz oyunda bir bayan oynadığını görünce ilk ne düşünürsünüz? Ve bu şahsın bayan değilde bir erkek olduğunu öğrenirseniz nelerden şüphelenirsiniz
?Gerçekten bayansa direk dalarım
yani kalp falan yaparım sevgili olmaya çalışırım. Sonra erkek oldugunu anladıgımda küfürü basar çıkarım
.
yani kalp falan yaparım sevgili olmaya çalışırım. Sonra erkek oldugunu anladıgımda küfürü basar çıkarım
.Kadınım diyerek gerçekten kadın olanlar var. Fakat gerçekten kadın olanların sayısı kadınım diyenlerin sadece %5'i. Bu da beni üzüyor. Oyunda kadınları da görmek isteriz. Fakat kadınım diyerek erkek olanların kadınım diyenlere oranı %95. Kınıyorum bu durumu. Artık kadınım diyenlerin hiç birine inanasım gelmiyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)