B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yakın dövüş ninja !!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tictek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tictek

Level 2
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle hepinize burda selam yoluuyorum arkadaşlar ben yaklaşık metin2yi 6-7 yıldır oynuyorum bütün karakterleri kastım ama en çok ninjadan memnun kaldım birdefa wslerde çok avantajlı ancak hepimizin aklında birçok soru oluyor.Mesela yakın dövüş mü olayım yoksa uzak dövüşmü işte bu seçim gerçekten çok zor çünkü wsde uzak dövüş çok iyi ancak yakın dövüş de kasmada çok iyi bu yüzden ben söyle diyorum. Eğer sizi kasıcak sizden en az 20lvl büyük bir arkadaşınız varsa veya ben gider kendime parti buluyorum diyorsanız (50lvl.den sonra zor bulunur.) Gidin uzak dövüş olun ama yakın dövüş genelde bireyseldir ben bugün size yakın dövüşü anlatıcam birdaki konumdada uzak dövüşü anlatacağım.

Öncelikle skilleri yakın dövüş seçtik aklımıza bir şey daha takılıyor Master sıralaması. Birçok kişi tabikide suikast diyor çünkü kamuflaj ile kullanılınca saldırı hasarı artıyor.Ancak bıçak çevirmede taktikler var ve daha fazla vurur bu taktiklerle hem daha fazla zarar hemde daha çok vuruş yaparsınız bunları da anlatıcam birazdan şimdi ilk Master bıçak çevirme.Sıra geldi ikiye iki de tabiki suikast çünkü bu ikisi en etkili skilldir.Üçüncü sırada arkadaşlar hızlı saldırı zehirli buluttan daha fazla vuruyor.Ancak şöyle birşey var G olduğunda zehirli bulut daha fazla vuruyor veya normalde zehirli bulutla kritik atma şansı hızlı saldırıya göre daha yüksek bu yüzden zehirli bulut.Dördüncü sırada hızlı saldırı.Beşinci sıradada kamuflaj.

Yani Master Sıralaması
1.BıçakÇevirme
2.Suikast
3.Zehirli Bulut
4.Hızlı Saldırı
5.Kamuflaj

Peki kasılırken ne yapmalıyım??

Öncelikle 1lvlde zaten hançer veriliyor ninja da seri vurduğundan çabuk lvl atlar.1.köyde 10lvl olun ve 2.köye gidin orda bi 18olun hatta 20 sonra gidin so ya orda partilere girin veya bir adama deyin ki sana slot çekeyimmi böle 30 olun gidin 2.köyde 35olun eğer vadide 35olursanız orda devam edin sonra 40lvlde artık gidin yavaş yavaş bi syh fln ayarlayın kendinize paranız da olmuştur bu arada so da yere düşen buzlu uç oniki ruh gibi kılıçları hançerleri yelpaze çan vs. alın sonra gidin onları markete satın böylece baya çok para yapmış olursunuz buda sizin bütçenize katkıda bulunur arkadaşlar buyüzden bunu unutmayın.soda 48olun ama bu sefer bireysel takılmaya çalışın çok daha iyi ex gelir yakın dövüşsünüz zaten kesersiniz rahat.Sonra 48de falan gidin ö.zindanına bi 55fln olun kırmızı odada 60olun sonra ep çekin ve 2.kata çıkın orda birsürü pot alın zaten katta pot satan olur biraz pahalı olur ama olsun artık ne yapalım katlancaksınız ama siz gitmeden 2envaterin ne kadarını doldurabiliyorsanız doldurun.Sonra gidin katta 70olun sonra gelin ormana yada kızıl ormana gidin.Eğer katta kasılıyorsanız yani iyi ex geliyorsa hala orda kalın ama ep çektiğinizde bi tecrübe yüzüğü bide kat bileti.gittiniz kızıla orda 90olmaya çalışın sora kasmak isterseniz 99a artık zor ama gidersiniz zindana yada kızılın sonuna kasarsınız.

Şimdi gelelim arkadaşlar herkes şu soruyu yöneltiyor statüler??

2dex 1hp gidin arkadaşlar dex fullenince 2hp 1str gidin hp fullenince sadece str gidin sp önemsiz zaten ancak str fullenince geriye ne kadar kalıyorsa sp verin.

He birde taktikleri anlatıcaktım skillerle ilgili.

Artık yüksek lvlsiniz lonca açsanız zaten birçok üye toplarsınız ancak bence gidin sizin gibi üyeleri olan bir loncaya girin. taktikler zaten şöle wsye ilk önce kamuflaj yapıyoruz ve suikasti çakıyoruz sonra hızlı saldırıyı çakın adamın içine girmiş gibi oluyor ya o zaman basın bıçak çevrmeye 4kere fln vurcak itemleriniz sağlamsa bi 1.5k fln atarsınız sonra zehirli bulutu çakın gitsin bu arada zaten suikast dolmuş olacak birdaha vurursanız suikasti tahmini adam yatmış olacak...

ARKADAŞLAR BEN SİZE YARDIMCI O9LMAYA ÇALIŞTIM UMARIM YETERLİ OLMUŞTUR SORULARINIZ VARSA BANA SORABİLİRSİNİZ.... :D :D

paylaşım için teşekkürler

Okuduğun için ben teşekkür ederim... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Geçmiş Konularda Mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri