- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bn oyuna ilk açldıgında basladım sarı byraktım ilk pwp deneyimimdi haliyle eziktim baktım ki erdenay die bi lonca var oraya girmek için çabaladım girdimm de iyi arkdşlıklar edndim en iyisi Rollinbaby'di item yapma efsun atmayı delepana öğretti kulede azo kesmeyi barbarossa , ama iyi arkadaştıkı herkez bıraktı oyunu bn hala dimdik ayaktaydım bazı kötü anılarım olduu üzüldümm üzüldük üzdük . snra 3han3dana girdimm orda daha iyi arkadaşlıklar kurdumm dimdik ayakta durduk hep güldükk üzüldük üzdük ama daha bizi kmse yıkamadıı iddalıyız marsın en iyisi en iyi lonca biziz ! yıl oldu 2012 ben hala eski oLLddraculayım ! ama arkadaşlarım hala aynı degil ... kalleşlik şerefsizlık için bu oyunu oynamayın kmsenin önüne taş koymayın !! unutmamak unutulmamak !
oLLddracula & tRRodracula & reLLax42
^^3HAN3DAN ^^
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
senin seçimin
- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Takıldığın elemanlar bozuktu ondandır, iyi kötü seçimlerin olur sonuçlarına kişi kendisi katlanır, hayırlısı olsun hakkında
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)