Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Türk Yapımı Flash Oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balyozmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ama çok heyecanlıyım ben yeni bir flash oyun yapıyorum adı da The history of Loneprey . Şimdi konu Loneprey diye bir kral var ve biz bu kralın bıraktığı tarihi eşyaları bulmaya çalışıyoruz.Ama asıl amaç Grizmus Kristali'ni bulmak olacak. Oyunu bütün insanlar oynayabilsin diye İngilizce yapıyorum ve oyun Türkiye'de geçiyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde savaşıyoruz ve Loneprey adlı kralın eski tarihini araştırıyoruz. Olayları anlatmama gerek yok böyle bir kral falan da yok gerçekte hepsi hayal ürünü gerçek değil yanlış anlamayın daha yapım aşamasındayım direk site üzerinden oynanacak sizlere en kısa zamanda linkini veririm . Umarım beğenirsiniz. Türkiye'miz için daha çok oyun gerek tanıtımını yapmamız için ve bu yüzden siz sevgili kardeşlerimin desteklerine ihtiyacım var lütfen yorumlarınızla bana destek olun hep birlikte güzel Türkiye'mizin bütün dünyaya tanıtımını yapalım. Bir tek oyun değil her şeyle yapılabilir , videolar , resimler , oyunlar , programlar vs. vs. ve önümüzdeki haftalarda site açmayı planlıyorum eğer program , resim , video , oyun hakkında Türkiye'mizi tanıtacak şekilde fikir veya programlama her türlü yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa siteme kayıt olup bana bildirsinler şimdiden katılmak için illinoix@hotmail.com'a mesaj atın ben ilgilenirim zaten. Hepinize destekleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Buyrun link arkadaşlar beğenirseniz yazın :

Yapan Kişiden Alıntıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri